Andesteg
71099D47b301f3e3453ff475a2ac62ba

Juleand ud af huset

Juleand ud af huset

Mandag d. 23 december

I år sørger køkkenchef Ole Ib Hansen for din forstegte juleand og andesauce

Afhent i Restaurant stuen th. d. 23 december fra kl. 11:00-13:00 

 

Menu

Én hel stegt and (3400 g) samt 1 liter af Oles hjemmelavede andesauce.

Anden er udskåret og skal blot lunes juleaften.

Vejledning medfølger.

Pr. and / 549,-

 

Vi garanterer alle bestillinger frem til d. 20 december, herefter så længe lager haves.

 

Modtag nyheder og inspiration

MODTAG NYHEDER OG INSPIRATION

Gør som 2.500 andre og tilmeld dig vores nyhedsmail. 

I nyhedsbrevet fortæller vi om sæsonens retter og råvarer og nye arrangementer på restauranten og hotellet.

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at trykke på linket nederst i de e-mails, du modtager fra os.
I vores privatlivs- og cookiepolitik kan du læse mere om regler og vilkår for vores nyhedsbrev.

Læs vores privatlivs- og cookiepolitik her