HS_241016_067 (Custom).jpg
iStock_95161137_LARGE.jpg

Selskaber

Livets fester – og livets gæster

Hos Hotel Skjern står vi på pinde for at skabe stemningsfyldte rammer om livets små og store begivenheder. Vi tilbyder en bred vifte af muligheder og har mange års erfaring i at tilrettelægge alt fra bryllupper, over konfirmationer og til receptioner. Vi sammensætter både traditionelle og utraditionelle menuer med afsæt i de gode, lokale og årstidsbestemte råvarer – og finder altid en passende vinmenu eller andre drikkevarer dertil. Hent inspiration i vores menuer her på siden og kontakt os hellere end gerne, hvis du særlige ønsker og ideer til dit arrangement.

 

Mad ud af huset

Vi leverer alle vores selskabsmenuer ud af huset. Kontakt os for at høre nærmere.

 

Lokaler

Salen

På 1 salen over Restaurant stuen th. ligger vores store, flotte sal. Her er masser af lys og luft med panorama udsigt til Banktorvet. Her er plads til 120 siddende gæster, og skinner solen kan den store balkon frit benyttes. Som resten af hotellet er salen ny renoveret med blandt andet nye behagelige stole og flotte billeder med motiver fra naturreservatet Skjern Enge. Lokalet egner sig godt til de højtidelige selskaber som bryllup, konfirmation, og mindesammenkomst. Der er adgang med elevator fra gadeplan.

 

Torvestuen

Vores hyggelige lokale ud mod Bredgade og Banegården er gode rammer for helt små og mindre selskaber, møder, kurser m.v. Lokalerne kan i alt rumme selskaber m.v. op til 60 personer. Lokalet kan via en foldevæg opdeles i to mindre lokaler

 

Lounge

Ved siden af Restaurant stuen th. ligger vores hyggelige lounge. Lokalet er indrettet i moderne stil med råt træ og beton. Her er plads til 14 spisende ved små private selskaber. Her er lyst og åbent med udsigt til gaden.

 

Vinkælder

Under Restaurant stuen th. ligger vores eksklusive vinkælder der bådes kan benyttes til som Chefs´s Table og til små selskaber. Ved det 5 meter lange egetræsbord er der plads til 16 personer og der er mulighed for at sidde 8 ekstra personer fordelt ved to højborde.

 

 

For oplysninger om allergener kontakt os på
97351311 / info@hotelskjern.dk

 

Vind et Whiskyophold

VIND ET WHISKYOPHOLD

Alle modtagere af vores nyhedsbrev deltager hvert kvartal i konkurrencen om et Whiskyophold for 2 personer til en værdi af 2.290 kr. Vi trækker lod den sidste normale hverdag hvert kvartal. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at trykke på linket nederst i de e-mails, du modtager fra os.
I vores privatlivs- og cookiepolitik kan du læse mere om regler og vilkår for både konkurrencen og vores nyhedsbrev.

Læs vores privatlivs- og cookiepolitik her