HS_241016_067 (Custom).jpg
HS_241016_308 (Custom).jpg

Selskaber

Livets fester – og livets gæster

Hos Hotel Skjern står vi på pinde for at skabe stemningsfyldte rammer om livets små og store begivenheder. Vi tilbyder en bred vifte af muligheder og har mange års erfaring i at tilrettelægge alt fra bryllupper, over konfirmationer og til receptioner. Vi sammensætter både traditionelle og utraditionelle menuer med afsæt i de gode, lokale og årstidsbestemte råvarer – og finder altid en passende vinmenu eller andre drikkevarer dertil. Hent inspiration i vores menuer her på siden og kontakt os hellere end gerne, hvis du særlige ønsker og ideer til dit arrangement.

 

Mad ud af huset

Vi leverer alle vores selskabsmenuer ud af huset. Kontakt os for at høre nærmere.

 

Lokaler

Salen

Vores store, flotte sal med udsigt over Banktorvet kan rumme op til 100 gæster. Som resten af hotellet har salen fået en opgradering med blandt andet nye behagelige stole og flotte billeder med motiver fra naturreservatet Skjern Enge. Der er elevator op til salen til der ligger på 1. sal. Herfra kan man fra de store vinduespartier og den skønne balkon nyde udsigten ud over torvet.

 

Torvestuen

Vores hyggelige lokale ud mod Bredgade og Banegården er gode rammer for helt små og mindre selskaber, møder, kurser m.v.
Lokalerne kan i alt rumme selskaber m.v. op til 60 personer. Lokalet kan via en foldevæg opdeles i to mindre lokaler