HotelSkjern_150519_447.jpg
HotelSkjern_150519_449.jpg

Selskaber

Livets fester – og livets gæster

Hos Hotel Skjern står vi på pinde for at skabe stemningsfyldte rammer om livets små og store begivenheder. Vi tilbyder en bred vifte af muligheder og har mange års erfaring i at tilrettelægge alt fra bryllupper, over konfirmationer og til receptioner. Vi sammensætter både traditionelle og utraditionelle menuer med afsæt i de gode, lokale og årstidsbestemte råvarer – og finder altid en passende vinmenu eller andre drikkevarer dertil. Hent inspiration i vores menuer her på siden og kontakt os hellere end gerne, hvis du særlige ønsker og ideer til dit arrangement.

 

Mad ud af huset

Vi leverer alle vores selskabsmenuer ud af huset. Kontakt os for at høre nærmere.

 

Lokaler

Torvestuen

Vores hyggelige lokale ud mod Bredgade og Banegården er gode rammer for helt små og mindre selskaber, møder, kurser m.v. Lokalerne kan i alt rumme selskaber m.v. op til 60 personer. Lokalet kan via en foldevæg opdeles i to mindre lokaler

 

Vinkælder

Under Restaurant stuen th. ligger vores eksklusive vinkælder der bådes kan benyttes til som Chefs´s Table og til små selskaber. Ved det 5 meter lange egetræsbord er der plads til 16 personer og der er mulighed for at sidde 8 ekstra personer fordelt ved to højborde.

 

Lounge

Ved siden af Restaurant stuen th. ligger vores hyggelige lounge. Lokalet er indrettet i moderne stil med råt træ og beton. Her er plads til 14 spisende ved små private selskaber. Her er lyst og åbent med udsigt til gaden.

 

 

For oplysninger om allergener kontakt os på
97351311 / info@hotelskjern.dk

 

Modtag nyheder og inspiration

MODTAG NYHEDER OG INSPIRATION

Gør som 1.800 andre og tilmeld dig vores nyhedsmail. 

I nyhedsbrevet fortæller vi om sæsonens retter og råvarer og nye arrangementer på restauranten og hotellet.

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at trykke på linket nederst i de e-mails, du modtager fra os.
I vores privatlivs- og cookiepolitik kan du læse mere om regler og vilkår for vores nyhedsbrev.

Læs vores privatlivs- og cookiepolitik her