HotelSkjern_150519_265.jpg
HotelSkjern_150519_1191.jpg

Hotellet

Velkommen

...til Hotel Skjern & Restaurant stuen th. hvor vi vil gøre alt for at give dig en ekstraordinær oplevelse.

Vi driver et mindre, hyggeligt og moderne hotel med 32 værelser, restaurant, café og selskabslokaler for op til 120 personer – og lægger vægt på personlig betjening, skønne madoplevelser, rimelige priser og en ”nede-på-jorden”-tilgang.

Vi bruger sæsonens friske råvarer og skifter aftenkort hver 6 uge. Vi laver alt vores mad fra bunden og har stort fokus på lokale råvarer som fisk fra Hvide Sande, vildt fra Vedersø og økologisk kød fra Skjern Enge. Køkkenet har åbent hver dag fra kl. 11-21 og du kan også bestille udvalgte retter som take away.

 I baren har vi er bredt udvalg af dansk øl og spiritus og mange vine på glas, og har åbent til kl. 23 i hverdagene og til kl. 24 fredag og lørdag. Start formiddagen ud med vores lækre brunch tallerken, prøv vores lokale tapas eller kig forbi til en drink eller en kop kaffe og et spil backgammon. Vores nye overdækkede terrasse med varmelamper gør det muligt at sidde udenfor året rundt. Til de mindst er der er en lækker børnemenu og fri adgang til bolderummet.

I vinkælderen under Restaurant stuen th. finder du et bredt udvalg af både klassiske store vine og moderne kultvine. Her finder du også det eksklusive 5 meter lange Chef’s Table med plads til op til 16 personer for dig selv og dine gæster. Menuen består af flere serveringer med eksklusiv vinmenu samt kaffe/te & sødt.

Kristina Bundesen og Christian Rasmussen

 

Historien bag

Hotel Skjern er et ærværdigt gammelt hotel, som er blevet opdateret til moderne standard. Det ligger i hjertet af Skjern ud til byens torv og Danmarks nok korteste gågade. Rundt om hjørnet kan du opleve den originale Holger Danske-bronzefigur. Hotellet hed oprindeligt Centralhotellet. Det blev senere omdøbt til Missionshotellet og har senest heddet Hotel Vestjyden. I foråret 2015 blev hotellet overtaget af parret Kristina Bundesen og Christian Rasmussen, der valgte at ændre navnet til Hotel Skjern efter et nedlagt højskolehjem i nærheden. Historien lever videre i det nyrenoverede hotel, hvor tradition og fornyelse går hånd i hånd.

 

 

Modtag nyheder og inspiration

MODTAG NYHEDER OG INSPIRATION

Gør som 1.800 andre og tilmeld dig vores nyhedsmail. 

I nyhedsbrevet fortæller vi om sæsonens retter og råvarer og nye arrangementer på restauranten og hotellet.

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at trykke på linket nederst i de e-mails, du modtager fra os.
I vores privatlivs- og cookiepolitik kan du læse mere om regler og vilkår for vores nyhedsbrev.

Læs vores privatlivs- og cookiepolitik her