HotelSkjern_150519_163.jpg
HS_241016_020.jpg

Job

Vil du være en del af teamet?

Vi søger løbende nye kollegaer til Hotel Skjern & Restaurant stuen th.

Der er mulighed for job i både servering, reception, køkken, opvask og housekeeping.

Send din ansøgning til info@hotelskjern.dk eller kig forbi :)

 

Aktuelle stillinger

Vi søger køkkenchef

Brænder du for at lave god mad, udvikling og ledelse?

Sammen med et rigtig godt, dynamisk og kreativt team bestående af 6 engagerede og dygtige kollegaer - heraf en souschef - får du ansvar for at skabe unikke kulinariske middage, frokoster, møde- og eventoplevelser. Du bliver en del af et team, som har fokus på høj kvalitet, personlig service og servering af mad, der tilberedes fra bunden med brug af lokale og spændende kvalitetsråvarer. Vi er et velrenommeret hotel med eksklusiv vinkælder og Chefs table.

Om jobbet

I stillingen vil du få muligheden for at sætte dit eget præg på hverdagen, såvel på valg af råvarer som på menuen. Hotellets køkkenprofil skal afspejles i den madoplevelse kunderne oplever, og med den rigtige kvalitet af råvarer fra lokale leverandører. Din hverdag bliver meget alsidig og sjældent vil to dage være ens. Som køkkenchefen skal du koordinere og planlægge dagens opgaver i køkkenet, udfærdige bemandingsplaner, indkøbe råvarer og sikre køkkenets drift. Mere specifikt skal du:

  • Bidrage med kreative ideer og udvikling af menuer.
  • Klare vagtplanlægning, egenkontrol og diverse administrative opgaver.
  • Afvikle selskaber, frokost- og aftenrestauranten samt servere og præsentere ved Chefs table.
  • Bestille varer, være ansvarlig for rengøring og den daglig drift af køkkenet.
  • Være ansvarlig for køkkenets budget.

 

Vi forventer du:

  • Er uddannet kok og har kokkeerfaring – gerne også ledelseserfaring i bagagen
  • Har et højt drive, er mødestabil samt god til at danne et godt overblik i et køkken med fart over feltet
  • Sætter en ære i at lave mad fra bunden og har en klar faglig holdning til sæsonens råvarer
  • Skaber gæsteoplevelser på et højt gastronomisk niveau
  • Trives med at sætte dit eget præg på tingene
  • Udfolder din kreativitet og skaber autentiske og inspirerende retter
  • Er en inspirerende og motiverende leder/kollega
  • Kulinarisk nysgerrig og nytænkende
  • Er udadvendt og kan lide samværet med kollegaer og kunder
  • Er en teamplayer og er derfor altid villig til at hjælpe kolleger
  • Kan bevarer overblikket og sikre, at opgaverne følges til dørs

 

Om Stuen th./Hotel Skjern

  • Vi laver al vores mad fra bunden.
  • Vi bruger så vidt muligt lokale råvarer i sæsoner.
  • At mindske madspild er en mærkesag.
  • Vi hylder kreativitet, kvalitet og nytænkning i vores køkken.

 

Ønskes en gastronomisk oplevelse i særklasse med kulinariske retter og liflige dråber af vin eller et glas Stauning Whisky kan det ske langs det luksuøse Chefs table, som er en del af den eksklusive vinkælder. Hotel Skjern udvælger råvarerne nøje, og de fås friske fra lokale producenter, stort set alt laves fra bunden, og menuen skifter hver 6. uge således, at der altid venter kunderne nye madoplevelser.

 

Køkkenet holder åbent kl. 11.30-21.00 året rundt, dog lukket den 24.-27. december + 31. december og 1. januar.

 

Yderligere information

Fastansættelse med løn efter erfaring og kvalifikationer. Arbejdstiden vil være varierende, aften- og weekendarbejde er en del af lønnen. Vil du vide mere: www.hotelskjern.dk

 

Vi ser frem til at høre fra dig

Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig.

Ørskov Rekruttering deltager i ansættelsesproceduren.

Send din ansøgning samt CV og relevante bilag senest 18. oktober 2020 til oerskov@oerskov.dk

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information til stillingen, kontakt venligst: direktør Kristina Bundesen på tlf. 20933717 eller Gunnar Ørskov på tlf. 4041 0555.

 

Hotel Skjern, Bredgade 58 i Skjern blev grundlagt i 1945 og blev i forbindelse med værtsparret Kristina Bundesen og Christian Rasmussens overtagelse i 2015 nyrenoveret og igen renoveret i 2019, hvor det blev udvidet med 11 værelser. I dag har hotellet 32 værelser, restaurant med plads til 45 gæster, selskabslokale, en eksklusiv vinkælder og Chefs table med plads til 16 gæster.

 

 

Få rabat på dit næste besøg

Rabat på næste besøg

Vi giver 10% rabat næste gang du besøger Restaurant stuen th. Samtidig modtager du vores nyhedsbrev med sæsontips og gode tilbud. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet igen.

Læs vores privatlivspolitik her