Catering.jpg
Bryllup-302.jpg

Catering

DU RINGER - VI BRINGER!

Hos Hotel Skjern tilbyder vi alle vores selskabsmenuer ud af huset. Alt er baseret på årstidens lokale råvarer og vi leverer lige til døren. Hent inspiration her på siden til din næste fest, og kontakt os meget gerne hvis du har særlige ønsker - vi laver gerne en skræddersyet løsning.

 

En brunch er en dejlig nem måde at samle familie, venner og bekendte til en uformel sammenkomst. Hos Hotel Skjern vil vi gerne bidrage til det uformelle, og altid på den gode måde. Vi sammensætter en både "nede-på-jorden" og smagsmæssigt oppe i himlen brunch. Den består af lutter lækre sager og med udgangspunkt i de lokale råvarer.

Brunch

Traditionel brunch / 189,-

  • Røræg med purløg og sprød bacon
  • Brunchpølser fra Økogårdene Skjern Enge
  • 3 slags pålægsspecialiteter med tilbehør
  • Lun andepostej med ristede svampe
  • Økologisk skyr med müsli
  • Økologisk skæreost fra Riberhus
  • Hjemmelavet marmelade
  • Frisk frugt
  • Hjemmebagte pandekager med ahornsirup
  • Hjemmelavet nutella
  • Udvalg af hjemmebagt brød

 

 

Luksusbrunch / 229,-

  • Æg Florentine (Pocheret æg, spinat, hollandaise)
  • Brunch pølser fra Økogårdene Skjern Enge og sprød bacon
  • Hjemmerøget dansk laks med urtecreme
  • Hesterejer fra Hvide Sande på toast melba
  • 3 slags pålægsspecialiteter med tilbehør
  • Porre/bacon tærte
  • Økologisk skyr med müsli
  • 2 slags hjemmelavet marmelade 
  • Økologisk ostebræt med sødt og sprødt
  • Hjemmebagte pandekager med ahornsirup
  • Frisk frugt
  • Hjemmelavet nutella
  • Udvalg af hjemmebagt brød
  • Croissanter
  • Wienerbrød

 

 

Køkkenchefen giver den gas og skaber himmerigsmundfulde med afsæt i alle de fantastiske råvarer fra området. Få den fulde nydelse af det allerbedste, som Skjern og omegn har at byde på. Forretter, hovedretter og desserter er afstemt efter hinanden og giver madoplevelser ud over det sædvanlige.

SELSKABS SÆSON MENU

Januar, Februar & Marts

Forretter

Tapas
5 hjemmelavede specialiteter 

Jordskokke suppe
Sprød bacon - chips - karse

Carpaccio af oksemørbrad
Balsamicocreme - valnødder - Vesterhavsost

Marmoreret ballotine af hjemmerøget laks 
Spinat - beurre blanc

Alle forretter er med hjemmebagt brød og smør

Valgfri forret / 99,-
Som mellemret / 69,-

 

Hovedretter

Helstegt kalveculotte / 229,-
Løg - pommes fondant - timian skysauce 

Stegt perlehøne / 199,-
Pastinak - kartoffelmos - sauce chausseur 

Sæsonens fisk / 259,-
Grønt - pommes kroket - sauce nage

Dansk oksefilet / 259,-
Løg - kartoffel souflé - rødvinssauce 

 

Dessert og ost

Hvid og mørk chokolade dessert
Crumble - frugt - solbær sorbet

Tarte tatin
Karamel - vanilje is

Creme Brule 
Marineret frugt - hjemmelavet is 

Dansk oste tallerken
Frugt kompot - trøffel nødder - hjemmebagt knækbrød

Valgfri dessert / 99,-

 

April, Maj & Juni

Forretter

Tapas 
5 hjemmelavede specialiteter

Nye hvide asparges
Sauce mousseline - bacon - fermenteret hvidløg

Dampet Vesterhavsfisk 
Dashi broth

Ballotine af lammemørbrad
Friske ærter - timian

Alle forretter er med hjemmebagt brød og smør

Valgfri forret / 99,-
Som mellemret / 69,-

 

Hovedretter

Stegt pighvar fra Hvidesande / 259,- 
Forårsgrønt - nye kartofler - champagnesauce 

Rosastegt dansk oksemørbrad / 279,-
Løg - blomkål - pommes fondant - trøffel sauce 

Stegte kalvenyretapper 229,- 
Rosmarinkartofler - stuens whiskysauce - grønt 

Kylling ballotine / 199,- 
Forårsgrønt - ovnbagte kartofler - foie gras sauce 

 

Dessert og ost

Stuens Ferrero Rocher
Hjemmelavet is - crumble

Rabarber symfoni

Citron tærte
Marengs - yuzu is - syltede bær

Dansk oste tallerken
Frugt kompot - trøffel nødder - hjemmebagt knækbrød

Valgfri dessert / 99,-

 

Juli, August & September

Forretter

Tapas 
5 hjemmelavede specialiteter

Dampet kulmule
Svampe consommé

Stegt Skovdue bryst
Kirsebær - valnødder

Grønne asparges
Skinke - citron

Alle forretter er med hjemmebagt brød og smør

Valgfri forret / 99,-
Som mellemret / 69,-

 

Hovedretter

Stegt svinemørbrad med souffléfars / 229,-
Sommergrønt - kartoffelkage - timian sky sauce 

Helstegt dansk kalvemørbrad / 279,-
Sæsonens grønt - stegte kartofler - rødvinssauce 

Stegt Havtaske på ben / 229,- 
Svampe - knuste kartofler - veloute sauce

Helstegt dansk oksehøjreb / 259,-
Triologi af løg - pommes kroket - Madeira sauce 

 

Dessert og ost

Champagne Zabaglione
Jordbær - estragon 

Mazarinkage
Citroncreme - frisk frugt - hjemmelavet is

Gateau Marcel
Hjemmelavet is

Dansk oste tallerken
Frugt kompot - trøffel nødder - hjemmebagt knækbrød

Valgfri dessert / 99,-

 

Oktober, November & December

Forretter

Tapas
5 hjemmelavede specialiteter

Bæredygtig gravad laks i snaps
Rævesauce - salat - sprødt rugbrød

Pighvar bisque 
Bacon- olie - dild

Stegt kartoffel gnocchi 
Vildtragout

Alle forretter er med hjemmebagt brød og smør

Valgfri forret / 99,-
Som mellemret / 69,-

 

Hovedretter

Stegt Vesterhavsfisk / 259,-
Crouton - bønner - knuste kartofler - skaldyrssauce

Krondyrfilet fra Vedersø Vildt / 259,-
Syrlige bær - efterårets grøntsager - kartoffel souffle - kraftig rødvinssauce 

Rosa stegt kalveculotte / 229,-
Selleri - løg - kartoffel med urter og smør - sky sauce

Stegt Sashi oksefilet / 229,-
Glaseret grønt - knuste kartofler - sauce bordelaise

 

Dessert og ost

Chokolade fondant
Frugt - sprødt - hjemmelavet is

Pære Belle Helene 
Hjemmelavet vanilje is

Stuens cheesecake 
Hjemmelavet is

Dansk oste tallerken
Frugt kompot - trøffel nødder - hjemmebagt knækbrød

 Valgfri dessert / 99,-

 

Efter vores smag skal en god buffet altid indeholde en overraskelse eller to. Vi ønsker at overraske dig med ekstraordinære smagsoplevelser i din næste buffet, uanset om det gælder den klassiske buffet, den sydlandsk inspirerede tapas-buffet eller en dediceret tre-retters buffet, hvor vi afspejler den almindelige tallerkenservering.

Buffet

Tapas buffet / 249,-

 

  • 3 slags hjemmelavede pålægsspecialiteter
  • Sæsonens Vesterhavsfisk, urtecreme
  • Bæredygtig lakseroulade, friskost, urter
  • Hesterejer fra Hvide Sande med urtecreme
  • Carpaccio med balsamico, salat og Vesterhavsost
  • BBQ kyllingespyd
  • Små porre-bacon tærter
  • Hjemmerøget brie
  • Hjemmebagt brød og smør

 

 

 

Den lille buffet / 299,-

 

Forret

  • Carpaccio af oksemørbrad, dressing, ruccola og Vesterhavsost
  • Bæredygtig Hjemmerøget laks, peberrodscreme, urter

Hovedret

  • Rosastegt kalvefilet
  • Unghanesupreme og bacon
  • Pommes duchesse
  • Rødvinssauce
  • Årstidens salat

Dessert

  • Mazarinkage
  • Chokoladekage
  • Hjemmelavet parfait

 

Den store buffet / 349,-

 

Forret

  • Vesterhavsfisk, kærnemælkssauce
  • Andelever terrine og løgkompot
  • Carpaccio af oksemørbrad, dressing, rucola og Vesterhavsost

Hovedret

  • Helstegt danske oksefilet
  • Svinemørbrad i soufléfars
  • Små tærter
  • Hasselback kartofler
  • Sæsonens salat
  • Rødvinssauce

Dessert

  • Gateau marcel chokoladekage
  • Traditionelle cheescake
  • Hjemmelavet parfait

 

Den lille stående reception / 199,-

 

  • Røget laksetatar i sprød butterdej

  • BBQ kylling på spyd

  • Torsk, bacon & tomat

  • Skinke & røget ost

  • Rødbeder, ost & spinat

  • Cæsar salat rolls

  • Små chokoladetærter

 

Den store stående reception / 299,-

 

  • Marinerede rejer på spyd

  • Hjemmerøget laks, rygeostcreme & agurk

  • Kylling, ananas, sweet chili

  • Skinke, røget brie, oliven

  • Sandwich BLT

  • Rimmede kammuslinger med soya og sesam

  • Blomkål, ost, broccoli

  • Mozzarella, tomat, basilikum, artiskok

  • Roastbeef, agurk, løg

  • Små pizzaer
  • Citrontærte, marengs

 

Få en god afslutning på festen med vores natmad, der er tilberedt efter alle kunstens regler. Vi giver indholdet et lækkert twist med udgangspunkt i gode, lokale råvarer, årstidens grøntsager og stor kreativitet i køkkenet. Vi gør al menneskeligt muligt for at sikre det bedste "sidstehåndsindtryk" til dig og dine gæster.

NATMAD

 

Klar suppe / 89,-
Pasta - hjemmebagt brød

Klassisk minestrone suppe / 89,-
Kød og melboller - hjemmebagt brød

Klassisk hotdog / 89,-
Serveres med hele svineriet

Biksemad / 99,-
Spejlæg - rødbeder - rugbrød

Lune hjemmebagte boller / 89,-
Med pålægsfad

Stort pålægsbord / 119,-
Udvalg af pålæg og oste, lun leverpostej med bacon og rødbeder hertil udvalg af brød

Hjemmelavet pizza / 79,-
Flere forskellige slags

 

Skal det være ekstra godt?

Prikken over iét

Velkomst

Snacks / 45,-
3 forskellige slags med dip

Pablo Claro espumoso dry / 125,-

Emil Bauer, Sexy Frizz / 125,-

Petnat, Piu Piu Riesling /  250,-

Pierre Bertrand, Champagne 1er Cru / 275,-

Pol Roger, Champagne Brut Reserve / 375,-

 

 

Drikkevarer

Brdr. Adelhardt økologisk sodavand / 20,-
Hyldeblomst, Lemon eller Cola

En god flaske vin / 125,-
Pablo Claro Chardonnay
Philip Heinz Riesling
Puglia Zinfandel IGT

En eksklusiv flaske vin / 200,-
Philip Heinz Alte Reben Riesling
Heartland Directors Cut Shiraz

FUR Pilsner / 650,-
19L fustage til fadølsanlæg

FUR Classic / 650,-
19L fustage til fadølsanlæg

 

Vi tager gerne uåbnede drikkevarer retur efter festen!

 

Udlejning

Lej en kok / 500,- pr. time
Få en kok med hjem og undgå alt det praktiske

Stenovn / 1200,-
Vores mobile italienske stenovn. Kan afhentes med trailer.

Fadølsanlæg / 350,-
Inkl. kulsyre og rensning

Hvide duge / 30,-
120x180 cm

 

Vi tilbyder kaffe-arrangementer og mindesammenkomster for mellem 10-120 personer i vores lyse, venlige og behagelige lokaler. Vi sammensætter et skræddersyet arrangement, der kan bestå af forskelligt smørrebrød med efterfølgende kaffe og kage eller et rent kaffebord med tilhørende kage og andre lækkerier...

SMØRREBRØD MED MERE

Smørrebrød / 35,-
På hjemmebagt rugbrød, min. 20 stk

Snitter på hjemmebagt rugbrød / 30,-
På hjemmebagt rugbrød, min. 20 stk

Halv hjemmebagt bolle med pålæg / 25,-

Hjemmelavet lagkage / 49,-

Gammeldags æblekage / 35,-

 

 

Det med småt

BETINGELSER

Minimum antal
Med mindre andet er angivet starter selskabs menuerne ved min. 20 voksne personer.
Ved lavere antal kan der forekomme tillæg.

Anretning
Menuerne leveres som udgangspunkt på fade og i skåle til direkte servering.
Enkelte retter skal lunes inden servering.
Emballagen skal returneres afskyllet indenfor 48 timer.

Udbringning
Ved minimum 20 kuverter leverer vi gratis inden for en radius af 15 km fra Skjern.
Levering ud over 15 km kan medføre tillæg.

Afbestilling
Fri annullering af selskab ud af huset er min. 30 dage før.

Betaling
Med mindre andet er aftale afregnes der på dagen. Depositum kan forekomme.

Øvrige betingelser
Priser og menuer er opdateret pr. 1 maj 2018. Vi tager forbehold for fejl i tekst og priser.

 

Få rabat på dit næste besøg

Rabat på næste besøg

Vi giver 10% rabat næste gang du besøger Restaurant stuen th. Samtidig modtager du vores nyhedsbrev med sæsontips og gode tilbud. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet igen.

Læs vores privatlivspolitik her