HotelSkjern_150519_470.jpg
HS_241016_345 (Custom).jpg

Vinkælderen

Stuens Vinkælder

Kærlighed til mad og vin

Sæt forventningerne højt, når du træder ned i vores nyindrettede vinkælder. Vi har skabt et eksklusivt område for livsnydere, der sætter pris på ekstraordinære madoplevelser, udsøgte vine fra hele verden og den vidt berømte Stauning Whisky. Vinkælderen er fleksibelt indrettet til mindre arrangementer som eksempelvis bestyrelsesmøder, julefrokoster eller herreaftener. Du kan råde over et luksuriøst Chef’s Table-lokale med glasvægge, der kan åbnes op til vinkælder og whisky-rum. Læn dig blot tilbage i de komfortable læderstole, når vores køkkenchef og tjener folder sig ud ved det fem meter lange egetræsbord. Nyd de liflige dråber fra vinkælderen og smag på køkkenchefens særlige favoritter, der er skabt med afsæt i lokale råvarer. Slut gerne madoplevelsen af med et glas Stauning Whisky, som vi eksklusivt har fået lov til at aftappe fra egen tønde i kælderen. Glæd dig allerede nu.

 

 

Chef´s Table

Ved Chef’s Table bliver du inviteret inden for i gastromiens unikke verden. Her får du det eksklusive Chef’s Table med plads til op til 16 personer i vores vinkælder under Restaurant stuen th. for dig selv og dine gæster. Menuen består af flere serveringer med vinmenu samt kaffe/te & sødt

 

Halv Gas

Aperitif
15 serveringer af sæsonens råvarer
Kaffe/the

Pris pr. kuvert / 1095,-

Kan bookes mandag til torsdag

 

Fuld Gas

Aperitif
15 serveringer af sæsonens råvarer
Afstemt vinmenu
Kaffe/the & petit fours
Avec

Pris pr. kuvert / 1695,-

 

Hele Molevitten

Aperitif
15 serveringer af sæsonens råvarer
Premium vinmenu
Kaffe/the & petit fours
Stauning Whisky

Pris pr. kuvert / 2495,-

 

 

Det er kun muligt at booke bordet ved forudbestilling for min. 8 personer.

Chef´s Table bookes til senest kl 19

Kontakt os gerne for vejledning om allergener

 

 

Kærlighed til mad og vin

Vind et Whiskyophold

VIND ET WHISKYOPHOLD

Alle modtagere af vores nyhedsbrev deltager hvert kvartal i konkurrencen om et Whiskyophold for 2 personer til en værdi af 2.290 kr. Vi trækker lod den sidste normale hverdag hvert kvartal. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at trykke på linket nederst i de e-mails, du modtager fra os.
I vores privatlivs- og cookiepolitik kan du læse mere om regler og vilkår for både konkurrencen og vores nyhedsbrev.

Læs vores privatlivs- og cookiepolitik her