HS_177 (Custom).jpg
HS_160 (Custom).jpg

Restaurant stuen th.

Få smag for vestjyske madoplevelser

Glæd dig til at opleve den stemningsfyldte restaurant "Stuen th.", som vi indviede i foråret 2015.

Den vender ud mod det hyggelige torv, hvor vi i godt vejr serverer ved caféborde under de store parasoller. Restauranten har plads til 45 gæster, som hver især bliver trakteret med hjemmelavet mad og drikke.

Vores koncept er god, vellavet og velsmagende mad med et twist. Vi laver stort set alt fra bunden med de allerbedste råvarer fra lokale producenter. Vi vælger selv vores dyr, som vi får slagtet, udskåret og bearbejdet.

Vi henter selv vores krydderurter og grøntsager i området.Vi bager selv vores brød – og bringer endda liflige dråber fra Stauning Whisky ind i visse retter. Menuen skifter hver sjette uge, så der venter altid nye madoplevelser her i huset.

 

Vores cocktailbar er en del af restauranten. Den har åbent helt til midnat på hverdag og til kl. 2.00 om fredagen og lørdagen. Her kan du skåle farverige cocktails, smage specialøl fra øverste hylde og nyde et godt glas rødvin på en hyggelig aften. Vores kommende vinbar i kælderen får desuden plads til 16 gæster, og vinbaren kan bookes til egne arrangementer.

Reservér bord her  

MAD MED GOD MAVEFORNEMMELSE

På Hotel Skjern skaber vi moderne mad med inspiration fra bl.a. det nye, nordiske køkken. Men vi laver skam også mere traditionelle retter, som vi altid tilfører et lille twist. Vores filosofi er ganske enkel: Vi laver det hele fra bunden og har altid ekstra fokus på de gode, lokale råvarer – og at vi derved tilfører mange et strejf af det vestjyske.

Vi samarbejder med lokale producenter, der deler samme kvalitetsopfattelse som os selv. Vores foretrukne leverandør er Karolines Gård, der har et bredt udvalg af både kød, frugt og grønt i meget høj kvalitet med fokus på økologi. Vi har et tæt og gensidigt samarbejde, hvor vi kan få produceret de råvarer, som vi ønsker og efterspørger.

Derudover bruger vi hele dyr, herunder bl.a. okse fra Skjern Enge, lam fra Varde Ådal, økologiske grise, rabarber og jordbær fra Lervanggård. Tilmed er vores køkkenchef aktiv jæger, der nedlægger eget vildt til restauranten. Også her udnytter vi hele dyret, hvilket giver stor variation i retterne og mange ekstraordinære smagsoplevelser.

 

LOKALE RÅVARER

Vores koncept er god, vellavet og velsmagende mad med et twist