HotelSkjern_150519_1179.jpg
HS_241016_020.jpg

Restaurant stuen th.

KÆRLIGHED TIL MAD. KORT OG GODT.

Vi lægger vægt på gode madoplevelser. Vi laver velsmagende, moderne og velanrettet mad med udgangspunkt i lokale råvarer. Vi bager selv vores brød. Vi udvælger selv dyr til slagtning, udskæring og forarbejdning. Vi dyrker grøntsager og krydderurter sammen med lokale producenter. Vi vælger oftest økologisk. Vi samarbejder med Stauning Whisky. Kort og godt: Vi skaber stort set alt fra bunden og serverer mad (og drikke) lidt ud over det sædvanlige. Samtidig varierer vi vores menukort, der skifter løbende.

Se mere under vores menukort, take away eller selskaber

 

Åbningstider

Baren

Mandag til torsdag
12:00 - 22:00

Fredag & lørdag
12:00 - 23:00

Søndag
Lukket

 

Køkken

Mandag til lørdag
17:00 - 21:00

Søndag
Lukket

 

En del af Gastro Vest

Lokal gastronomi

Stuen th. er et af fire lokale spisesteder der har valgt at gå sammen i projektet Gastro Vest for at højne den lokale gastronomi – og vi mener det seriøst.

Vi har nemlig nedfældet 10 forpligtende retningslinjer for vores arbejde og støbt det på et messingskilt. På trods af Vestkystens vind og vejr, står Manifestet på skiltet stadig klart og tydeligt, så både medarbejdere og gæster hos spisestederne kan inspireres af dem.

For at kunne opfylde manifestet, arbejder Gastro Vest tæt sammen med de lokale leverandører om at lave endnu mere lokale og bæredygtige måltider til gæsterne. Det kræver et stærkt samarbejde at skabe de gode madoplevelser fra enge, hav og jorde, de har forpligtet sig til, og som du som gæst kan glæde dig til, når du besøger Vesterhavskøkkenet.

Kom og smag på Vesterhavskøkkenet
Hen over året inviterer Gastro Vest til en række af arrangementer med fokus på Vesterhavskøkkenet. Hold øje med vores hjemmeside og følg os på Facebook, så du kan se, om der er noget for dig.

 

Manifestet

Med afsæt i den vestjyske natur og lokale råvarer vil vi inspirere til gode madoplevelser

  • Vi arbejder tæt sammen med lokale producenter og leverandører af kvalitetsråvarer
  • Vi bruger bæredygtige råvarer fra enge, hav og jord
  • Råvarerne tilberedes med faglig viden, stolthed og passion
  • Vores råvarer er af højeste kvalitet, lokale som importerede
  • Vi er i bevægelse og udvikler nye gæsteoplevelser med lokal autenticitet
  • Vi skaber gastronomiske tiltag og events ved at samarbejde på tværs af vores køkkener
  • Vi er gæstfri og leverer en hjertelig og nærværende service
  • Vi skaber lokale fristelser, som samler mennesker hele året
  • Vi gør Vestjylland til et gastronomisk rejsemål
  • Vi viser vejen og udbreder den gode historie

 

Lokale råvarer

 

Vi benytter primært lokale råvarer med fokus på økologi og bæredygtighed. Her kan du se nogle eksempler fra året hvor råvarerne skifter efter sæson.

 

Økogårdene Skjern Enge - Dyrene fra Økogårdene Skjern Enge er på græs hele sommersæsonen, fra begyndelsen af maj til sidst i oktober. Herved går dyrevelfærd og beskyttelse af naturen hånd i hånd på de grønne enge. Dyrene bevæger sig frit og naturligt, og vokser langsomt, hvilket er med til at sikre en god fedtmarmorering og smag i kødet.

Nørgaards geder i Videbæk - Økologiske malkegeder der leverer mælk til Tebstrup mejeri

Rødtunge fra Vesterhavet - Rødtunger er fladfiskens svar på en rolls royce. Den er fin og fast i kødet, let syrlig og med masser af smag. Rødtunger smager bedst om sommeren det skyldes at de at de optager ekstra føde inden gydningen i efteråret.

Hopballe Mølle - En Velfærdskylling fra Hopballe har 4-5 gange så meget plads som en konventionel kylling. Pladsen gør, at kyllingerne rører sig meget mere, det giver muskler, mørkere kød, mere smag og en fastere konsistens. I dag driver 6. generation Hopballe Mølle som landbrug med planteavl og kyllingeproduktion

Blåmuslinger - Frisk fra Limfjorden

Gastro kalv med fokus på dyrevelfærd, gammel danske race krydsning. Lyst kød med en mild smag

Lervanggaard Jordbær ligger i Ølstrup udenfor Ringkøbing

Skrubbefileter - fanges både i Ringkøbing Fjord og i Vesterhavet. Skrubber er grovere i strukturen, mørkere i kødet og har mere smag end rødspætte fileter.

 

 

For oplysninger om allergener kontakt os på
97351311 / info@hotelskjern.dk

 

Vores koncept er god, vellavet og velsmagende mad med et twist

Vind et Whiskyophold

VIND ET WHISKYOPHOLD

Alle modtagere af vores nyhedsbrev deltager hvert kvartal i konkurrencen om et Whiskyophold for 2 personer til en værdi af 2.290 kr. Vi trækker lod den sidste normale hverdag hvert kvartal. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at trykke på linket nederst i de e-mails, du modtager fra os.
I vores privatlivs- og cookiepolitik kan du læse mere om regler og vilkår for både konkurrencen og vores nyhedsbrev.

Læs vores privatlivs- og cookiepolitik her