HotelSkjern_150519_210.jpg
champagne.jpg

Nytårsmenu ud af huset

Nytåret – det skal fejres

Langt fra alle gider at stå i køkkenet nytårsaften. Lad Hotel Skjern bidrage til festen med en nytårsmenu ud af huset. Netop denne dag er vi klar med en yderst delikat 6-retters menu med snack og hele balladen. Samtidig kan du tilkøbe en afstemt vinmenu. Menuen kan enten afhentes i Restaurant stuen th. nytårsaftensdag, eller du kan få den leveret til døren i Ringkøbing. Med nytårsmenuen følger en overskuelig vejledning med billeder. Minimum er to kuverter. Festen er i gang ...

Ved køb af nytårsmenuen følger der en fribillet pr. kuvert til hjemmekamp med Skjern Håndbold :)

 

NYTÅRS MENU 2019/2020

Snacks
Saltede mandler
Kartofler med rygeost & bacon
Lotusrods chips

Forret
Skaldyrs suppe med hummer & hjemmebagt brød

Mellemret
Rimmet Vesterhavstorsk med citron gel, mormor dressing og chips

Hovedret
Stegt dansk oksemørbrad med karamelliseret jordskokcreme, saltbagt selleri
syltede perleløg, pommes duchesse og rødvinssauce

Dessert
Hvid chokolade & Baileys panna cotta, råsyltede skovbær og havregryns crumble

Til nytårs boblerne
Hjemmebagt kransekage

 

6 retter / 399,-

 

TILVALG

 

Danske oste / 50,-
Gammelknas & den hvide dame, knækbrød, kompot og syltede bær

Standard vinpakken / 400,-
4 gode flasker vin der passer til menuen

Til snacks; Pablo Claro espumoso dry, Dominio de Punctum, La Mancha, ES, BIO
Til fisken; Werkstoff Riesling/Sauvignon Blanc, Pfannebecker, Rheinhessen, DE, ØKO
Til kødet; Spice Trader Shiraz-Cabernet, Heartland by Ben Glaetzer, Barossa Valley, AUS
Til desserten; Château Septy, Monbazillac, FR, 0,375l

Luksus vinpakken / 800,-
4 rigtig gode flasker vin der passer til menuen

Til snacks; „Piu Piu“ Mosel Pétnat Pinot Noir Rosé, Fio Wines, Mosel, DE, (ECO)
Til fisken; Richtig Alte Reben Riesling, Philip Heinz, Pfalz, DE
Til kødet; Directors Cut Shiraz, Heartland by Ben Glaetzer, Barossa Valley, AUS
Til desserten; Latinia Vino da uve stramature, Santadi, Scicilia, IT, 0,375l

Nytårs bobler
Emil Bauer Sexy Frizz / 125,-
Pierre Bertrand, Champagne 1er Cru / 275,-
R. Pouillon Premier Cru Parcelle Chemin du Bois 2009 / 695,-

 

Sådan gør du...

Skjern

Menuen skal afhentes i Restaurant stuen th. d. 31 december mellem kl. 11 og 14.


Menuerne udleveres kolde, pakket i engangsemballage. Udførlig vejledning med billeder medfølger. 


Bestilling senest d. 29 december på info@hotelskjern.dk / 97 35 13 11

 

Ringkøbing - Nyhed!

Vi tilbyder gratis levering i Ringkøbing direkte til døren!

Menuen leveres d. 31 december mellem kl. 10 og 13 på din hjemmeadresse. Maden er kold og pakket i engangsemballage. Hvis du ikke er hjemme på adressen vil vi stille menuen udenfor efter nærmere aftale.
Udførlig vejledning med billeder medfølger. 

Bestilling senest d. 27 december på info@hotelskjern.dk / 97 35 13 11

OBS - Senest d. 29/12 skal det fulde beløb indbetales via mobile pay 59494

 

Nytårsmenu 2019/2020