20181026_184222.jpg
krondyr.jpg

Vildtaften

Det bliver en vildt aften!

Fredag d. 25. oktober kl. 18 holder vi den årlige vildtaften på Hotel Skjern.

I år består menuen af flere serveringer med både traditionelle og utraditionelle vildtretter.

 

Menu

 

Bobler til velkomst

Snacks
Vildt farserede oliven
Bruschetta med levermousse
Hjemmelavet krondyrpålæg

Forret
Vagtel, foie gras sauce, sort hvidløg
Røget gråand, råsyltede bær, gin mayo
Skovdue paté

Mellemret
Hare rilette, broken gel

Hovedret
Flamberet krondyrfilet, krondyrragout, kartoffelmousse med parmesan, kastanjer, karl johan, grønt

Ost
Ginsyltet & trøffel-balsamico
Stikkelsbær kompot, havtorn kompot, hjemmebagt knækbrød

Dessert
Chokolade og kastanje dessert. Chokolade creme, kastanje is, crumble, marron glasser

Kaffe & the
Lidt sødt til ganen og et glas avec

 

Pris pr. kuvert 595,-

 

Menu & ophold

 

Tag på ophold med vildt aften og overnat fra d. 25-26 oktober.

 

- Vildtaften

- Overnatning i standard dobbeltværelse

- Stor morgenbuffet

 

Pris pr. person / 995,-

 

Enkeltværelse tillæg 300,-
Opgradering til Businessværelse 200,-
Opgradering til Panorama Suite 800,-

 

 

Begrænset antal pladser.
Reservation: 97351311 / info@hotelskjern.dk