20161104_183720.jpg
krondyr.jpg

Vildtaften

Det bliver en vildt aften!

Fredag d. 26. oktober kl. 18 holder vi vildtaften på Hotel Skjern. Vores køkkenchef tilbereder denne aften en stor buffet med mange traditionelle og utraditionelle vildtretter.

 

MENU

- Tapas forret

- Stor vildtbuffet

- Oste og dessertbord

 

Pris pr. kuvert 399,-

 

Glæd dig til at prøve:
 
- Andetarteletter
- Consommé
- Krondyr ryg på ben med nødder
- Vildt levermousse på smørristet rugbrød
- Hjerter i flødesauce
- Vildt lasagne
- Rilette af vildt
- Krondyr kølle med skinke i fedtnet
- Sprængt bov fra Roager
- Røget petit kartofler
- Kartoffelmos med rygeost
- Vildtsauce
- Svampesauce
- Salat med kastanjer, pærer og skovbær
- Rødkålssalat
 
Dessert:
- Pære-Kastanje is
- Tiramisu med bær
- Hvid chokolade panna cotta
-Lokale oste med sødt og sprødt
Samt meget mere..!


Begrænset antal pladser,
Bordbestilling: 97351311 / info@hotelskjern.dk