HotelSkjern_150519_796.jpg
krondyr.jpg

Vildtaften

Det bliver en vildt aften!

Fredag d. 23. oktober kl. 18 holder vi vores årlige vildtaften.

Igen i år består menuen af både traditionelle og utraditionelle vildtretter der serveres family style ved bordet.

Aftenen foregår i privat lokale med begrænset antal pladser så i trygt kan nyde middagen.

 

Menu

 

Bobler til velkomst

Snacks
Sprød vildt soufflé - dip
Andepostej - hybenkompot
Kanin chips - Karl Johan dip

Forret
Stegt duebryst - let chokoladesauce
Røget krondyr - urtecreme
Farseret vagtellår - beurre blanc

Mellemret
Fasan paté - skovbær brocken gel

Hovedret
Krondyr fra Vedersø Vildt, knuste kartofler med kastanjer og bacon, 
sæson grønt og trøffel sauce

Ost
Hvid dame & sirius fra Arla Unika, økologisk
Kompot - syltede nødder - knækbrød

Dessert
Hvid og mørk chokolade
Havtorn sorbet

Kaffe & the
Lidt sødt til ganen og et glas avec

 

Pris pr. kuvert 595,-

 

Vinmenu / 349,-
Ølmenu fra FUR Bryghus / 199,-

 

Menu & ophold

 

Tag på ophold med vildt aften og overnat fra d. 23-24 oktober.

 

- Vildtaften

- Overnatning i standard dobbeltværelse

- Stor morgenbuffet

 

Pris pr. person / 995,-

 

Enkeltværelse tillæg 300,-
Opgradering til Businessværelse 200,-
Opgradering til Panorama Suite 800,-

 

 

Begrænset antal pladser.
Reservation: 97351311 / info@hotelskjern.dk

 

Få rabat på dit næste besøg

Rabat på næste besøg

Vi giver 10% rabat næste gang du besøger Restaurant stuen th. Samtidig modtager du vores nyhedsbrev med sæsontips og gode tilbud. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet igen.

Læs vores privatlivspolitik her