

Svampeuge
Svampeuge 2025
Skovbunden i de store plantager langs vestkysten bugner i efteråret af delikate spisesvampe som kantarel, Karl Johan, og pigsvamp.
I uge 39 fejrer områdets dygtige naturvejledere og kokke i hele ugen disse eftertragtede skatte fra skovbunden.
På en række af egnens bedste spisesteder vil du i løbet af ugen kunne nyde retter og særmenuer, der bringer det bedste frem i skovens svampe sammen med gode lokale råvarer fra hav og mark. Du kan også deltage i årets Kokketræf. Læs mere på svampeuge.dk
Svampeuge Menu
Fra d. 22 til 27 september
Glæd dig til vores bud på årets svampe retter i Restaurant stuen th.
Cremet svampesuppe
Sprød serranoskinke, kantareller og brød
Vildt carpaccio
Syltede bøgehatte, trøffelmayo og brød
Mini tarteletter
Svampe creme og stegt kylingbryst
Dansk sommerbuk
Svampetærte, svampepuré, grov mos med urter og trænebær sauce
Dagens oste
Oliven, sylt og brød
Hvidvins pocheret Clara Frijs pære
Hjemmelavet iscreme
3 retter / 425,-
4 retter / 510,-
5 retter /595,-
6 retter /690,-
RESERVER BORD


