Svampeuge
JVR 3657

Svampeuge

Svampeuge 2025

Skovbunden i de store plantager langs vestkysten bugner i efteråret af delikate spisesvampe som kantarel, Karl Johan, og pigsvamp.

I uge 39 fejrer områdets dygtige naturvejledere og kokke i hele ugen disse eftertragtede skatte fra skovbunden.

På en række af egnens bedste spisesteder vil du i løbet af ugen kunne nyde retter og særmenuer, der bringer det bedste frem i skovens svampe sammen med gode lokale råvarer fra hav og mark. Du kan også deltage i årets Kokketræf. Læs mere på svampeuge.dk

 

Svampeuge Menu

Fra d. 22 til 27 september

Glæd dig til vores bud på årets svampe retter i Restaurant stuen th.

Cremet svampesuppe
Sprød serranoskinke, kantareller og brød

Vildt carpaccio
Syltede bøgehatte, trøffelmayo og brød

Mini tarteletter
Svampe creme og stegt kylingbryst

Dansk sommerbuk
Svampetærte, svampepuré, grov mos med urter og trænebær sauce

Dagens oste
Oliven, sylt og brød

Hvidvins pocheret Clara Frijs pære
Hjemmelavet iscreme

 

3 retter / 425,-
4 retter / 510,-
5 retter /595,-
6 retter /690,-

 

RESERVER BORD  
Modtag nyheder og inspiration

MODTAG NYHEDER OG INSPIRATION

Gør som 2.500 andre og tilmeld dig vores nyhedsmail. 

I nyhedsbrevet fortæller vi om sæsonens retter og råvarer og nye arrangementer på restauranten og hotellet.

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at trykke på linket nederst i de e-mails, du modtager fra os.
I vores privatlivs- og cookiepolitik kan du læse mere om regler og vilkår for vores nyhedsbrev.

Læs vores privatlivs- og cookiepolitik her