Catering.jpg
Bryllup-302.jpg

Ud af huset

DU RINGER - VI BRINGER!

Hos Hotel Skjern tilbyder vi alle vores selskabsmenuer ud af huset. Alt er baseret på årstidens lokale råvarer og vi leverer lige til døren. Hent inspiration her på siden til din næste fest, og kontakt os meget gerne hvis du har særlige ønsker - vi laver gerne en skræddersyet løsning.

 

En brunch er en dejlig nem måde at samle familie, venner og bekendte til en uformel sammenkomst. Hos Hotel Skjern vil vi gerne bidrage til det uformelle, og altid på den gode måde. Vi sammensætter en både "nede-på-jorden" og smagsmæssigt oppe i himlen brunch. Den består af lutter lækre sager og med udgangspunkt i de lokale råvarer.

Brunch

Traditionel brunch / 189,-

  • Røræg med purløg og sprød bacon
  • Brunchpølser fra Økogårdene Skjern Enge
  • 3 slags pålægsspecialiteter med tilbehør
  • Lun andepostej med ristede svampe
  • Økologisk skyr med müsli
  • Biodynamisk skæreost fra Hedeager
  • Hjemmelavet marmelade
  • Frisk frugt
  • Hjemmebagte pandekager med ahornsirup
  • Hjemmelavet nutella
  • Udvalg af hjemmebagt brød

 

 

Luksusbrunch / 229,-

  • Æg Florentine (Pocheret æg, spinat, hollandaise)
  • Brunch pølser fra Økogårdene Skjern Enge og sprød bacon
  • Hjemmerøget dansk laks med urtecreme
  • Hesterejer fra Hvide Sande på toast melba
  • 3 slags pålægsspecialiteter med tilbehør
  • Porre/bacon tærte
  • Økologisk skyr med müsli
  • 2 slags hjemmelavet marmelade 
  • Økologisk ostebræt med sødt og sprødt
  • Hjemmebagte pandekager med ahornsirup
  • Frisk frugt
  • Hjemmelavet nutella
  • Udvalg af hjemmebagt brød
  • Croissanter
  • Wienerbrød

 

 

Køkkenchefen giver den gas og skaber himmerigsmundfulde med afsæt i alle de fantastiske råvarer fra området. Få den fulde nydelse af det allerbedste, som Skjern og omegn har at byde på. Forretter, hovedretter og desserter er afstemt efter hinanden og giver madoplevelser ud over det sædvanlige.

SELSKABS SÆSON MENU

Januar, Februar & Marts

Forretter

Tapas
5 hjemmelavede specialiteter 

Jordskokke suppe
Sprød bacon - chips - karse

Carpaccio af oksemørbrad 
Balsamico - rucola - Vesterhavsost

Hjemmerøget Dansk Laks 
Mormor dressing - sprødt rugbrød

Alle forretter er med hjemmebagt brød og smør

Valgfri forret 99,-
Som mellemret 69,-

 

Hovedretter

Helstegt kalveculotte / 229,-
Løg - pommes fondant - timian skysauce 

Unghane supreme / 199,-
Bacon - pastinak - pommes risolles - kyllingesauce 

Stegt Vesterhavstorsk / 259,-
Selleri - pommes kroket - sauce nage

Dansk oksefilet / 259,-
Løg - pommes anna - rødvinssauce 

 

Dessert og ost

Gateau Marcel 
Crumble - frugt - solbær sorbet

Tarte tatin 
Karamel - vanilje is

Cheese cake dessert 
Crumble - frugt - cappuccino is 

Oste tallerken 
Frugt kompot - syltede nødder - hjemmebagt knækbrød

Valgfri dessert 99,-

 

April, Maj & Juni

Forretter

Tapas 
5 hjemmelavede specialiteter

Nye hvide asparges 
Sauce mousseline - bacon støv

Hesterejer fra Hvide Sande 
Hytteost - små kartofler - urtecreme - karse

Røget lammemørbrad 
Forårs salat - hindbær dressing - valnødder

Alle forretter er med hjemmebagt brød og smør

Valgfri forret 99,-
Som mellemret 69,-

 

Hovedretter

Stegt pighvar fra Hvidesande / 259,- 
Forårsgrønt - nye kartofler - beurre blanc 

Rosastegt dansk oksemørbrad / 269,-
Løg - blomkål - pommes fondant - trøffel sauce 

Øl braiseret kalvespidsbryst 229,- 
Sæsonens grønt - øl demiglace 

Kylling ballotine / 199,- 
Forårsgrønt - ovnbagte kartofler - foie gras sauce 

 

Dessert og ost

Chokolade dessert 
Mørk - lys - hvid - hjemmelavet is - crumble

Rabarber symfoni

Citron tærte
Marengs - yuzu is - syltede bær

Oste tallerken 
Frugt kompot - syltede nødder - hjemmebagt knækbrød

Valgfri dessert 99,-

 

Juli, August & September

Forretter

Tapas 
5 hjemmelavede specialiteter

Røget Helt fra Ringkøbing Fjord 
Blomkål - chutney

Stegt Skovdue bryst 
Solbær jus - valnødder

Citronolie marineret kalv
Små salater - rugbrød - Vesterhavsost

Alle forretter er med hjemmebagt brød og smør

Valgfri forret 99,-
Som mellemret 69,-

 

Hovedretter

Stegt svinemørbrad med souffléfars / 229,- 
Sommergrønt - kartoffelkage - timian sky sauce 

Helstegt dansk kalvefilet / 259,- 
Sæsonens grønt - pommes anna - rødvinssauce 

Stegt Brosme fra Østersøen / 229,- 
Svampe - stegte kartofler - let fiske veloute sauce

Helstegt dansk oksehøjreb / 259,-
Triologi af løg - pommes kroket - Madeira sauce 

 

Dessert og ost

Koldskål
Jordbær - estragon - kammerjunker

Mazarinkage 
Citroncreme - frisk frugt - hjemmelavet is

Vanilje creme brülée
Frugt - hjemmelavet is

Oste tallerken 
Frugt kompot - syltede nødder - hjemmebagt knækbrød

Valgfri dessert 99,-

 

Oktober, November & December

Forretter

Tapas
5 hjemmelavede specialiteter

Vildt terrine 
Ristede nødder - vindruer - let chokolade sauce

Hjemmerøget dansk laks 
Peberrods creme - salat - sprødt rugbrød

Kartoffel-porre suppe 
Bacon- urter - olie - karse

Gravad okseinderlår
Syltede løg - sprødt grønkål

Alle forretter er med hjemmebagt brød og smør

Valgfri forret 99,-
Som mellemret 69,-

 

Hovedretter

Vesterhavsfisk med souffle fars / 259,-
Crouton - bønner - knuste kartofler - skaldyrssauce

Krondyrfilet fra Vedersø Vildt / 259,-
Syrlige bær - efterårets grøntsager - kartoffel souffle - kraftig rødvinssauce 

Rosa stegt kalveculotte / 229,-
Selleri - løg - kartoffel med urter og smør - sky sauce

Svinekæbe og kalvehale ragout / 229,-
Ovnbagte grøntsager - ristede kartofler - timiansauce 

 

Dessert og ost

Chokolade fondant 
Frugt - sprødt - hjemmelavet is

Rødvinskogte pærer 
Hjemmelavet vanilje is

Kaffe-baileys panna cotta 
Hasselnødde crumble

Oste tallerken 
Frugt kompot - syltede nødder - hjemmebagt knækbrød

 Valgfri dessert 99,-

 

Gode gamle klassikere bliver lavet med nænsom hånd i vores køkken. Vi vil hjertens gerne køre det traditionelle. Vi sætter en ære i gentagelsens kunst og har derfor håndelaget til at forfine de mange danske madklassikere. Hvem bliver nogensinde træt af rejecocktail, flæskesteg og citron fromage? Ikke os. Og heller ikke mange af vores gæster. Velbekomme.

Klassisk

Forretter

Fisketallerken / 149,-
5 slags fisk

Hjemmerøget laks / 119,-
mormordressing - salat 

Tarteletter / 79,-
Høns i asparges

Rejecocktail / 109,-
Salat - dressing - hjemmesyltede hvide asparges

Klar suppe / 89,-
Boller - hjemmebagt brød

Carpaccio af oksemørbrad / 119,-
Vesterhavsost - balsamico

 

Hovedretter

Kalvesteg stegt som vildt / 149,-
Hvide og brunede kartofler- waldorph salat- ribsgelé - franske kartofler - vildt sauce

Gammeldags oksesteg / 149,-
Hvide kartofler- bønner - glaserede perleløg - tyttebær- sky sauce

Flæskesteg / 149,-
Hvide og brunede kartofler- franske kartofler - rødkål- svesker- sky sauce

Svinemørbrad / 149,-
Champignon a la creme - dampet spidskål - kartofler

Stegt flæsk / 169,-
Rødbeder - kartofler - persillesovs 

 

Dessert & ost

Citron fromage / 79,-
Klassisk udgave

Hotel Skjerns hjemmebagte pandekager / 89,-
Vanilje is - frugt - 2 stk. pr. person

Hjemmelavet islagkage / 99,-
Marineret frugt - bærcoulis

Hjemmelavet isroulade / 109,- 
Fragilitebund - frugt - flødeskum

Gammeldags æble eller rabarberkage / 79,- 
Makroner - flødeskum 

Ostebræt / 129,-
3 små danske - sødt & sprødt

 

Efter vores smag skal en god buffet altid indeholde en overraskelse eller to. Vi ønsker at overraske dig med ekstraordinære smagsoplevelser i din næste buffet, uanset om det gælder den klassiske buffet, den sydlandsk inspirerede tapas-buffet eller en dediceret tre-retters buffet, hvor vi afspejler den almindelige tallerkenservering.

Buffet

Tapas buffet / 249,-

 

  • 3 slags hjemmelavede pålægsspecialiteter
  • Sæsonens Vesterhavsfisk
  • Hjemmerøget dansk laks, mormordressing, sprødt rugbrød
  • Hesterejer fra Hvide Sande med urtecreme
  • Carpaccio med balsamico, salat og Vesterhavsost
  • Hjemmelavet hønsesalat med friske urter
  • Små porre-bacon tærter
  • Hjemmerøget brie
  • Hjemmebagt brød og smør

 

 

 

Den lille buffet / 269,-

 

Forret

  • Carpaccio af oksemørbrad, dressing, ruccola og Vesterhavsost
  • Hjemmerøget laks fra Nordsøen, peberrodscreme, friske urter og rugbrød

Hovedret

  • Rosastegt kalveculotte
  • Unghanerulle med bacon
  • Små tærter
  • Pommes rissoles
  • Rødvinssauce
  • Årstidens salat

Dessert

  • Kaffe panna cotta
  • Chokoladekage
  • Hjemmelavet is

 

Den store buffet / 329,-

 

Forret

  • Fiske triologi med tilbehør
  • Røget andebryst, svampe og rygeost creme
  • Carpaccio af oksemørbrad, dressing, rucola og Vesterhavsost

Hovedret

  • Helstegt danske oksefilet
  • Svinemørbrad med champignon a la creme
  • Pommes Anna
  • Sæsonens salat
  • Rødvinssauce

Dessert

  • Gateau marcel chokoladekage
  • Stuens cheescake
  • Hjemmelavet is

 

Den lille stående reception / 199,-

 

  • Laksemousse i sprød butterdej
  • Kyllingesalat med friske urter
  • Pestobagt torsk på sprødt rugbrød
  • Skjern Skinke og fermenterede hvide asparges
  • Oksetatar og sprød kartoffel
  • Røget brie og knækbrød
  • Chokoladetærter

 

Den store stående reception / 299,-

 

  • Hvide Sande rejer med vagtelæg og urtecreme
  • Hjemmerøget laks, urter og rygeost
  • Skjern Skinke og fermenterede hvide asparges
  • Stenbidderrogn med cremefraiche og toast melba
  • Rimmet kammusling med soya og sesam
  • Små tærter med porre og bacon
  • Hjemmebagte pizzasnegle
  • Søde kartofler. avokado, chili og bacon
  • Mozzarella, cherrytomater og basilikum
  • Citrontærte med marengs

 

Få en god afslutning på festen med vores natmad, der er tilberedt efter alle kunstens regler. Vi giver indholdet et lækkert twist med udgangspunkt i gode, lokale råvarer, årstidens grøntsager og stor kreativitet i køkkenet. Vi gør al menneskeligt muligt for at sikre det bedste "sidstehåndsindtryk" til dig og dine gæster.

NATMAD

 

Asparges suppe eller klar suppe 89,-
Med kødboller

Klassisk hotdog / 89,-
Serveres med hele svineriet

Hjemmelavet hotdog 109,-
Slagterpølser - hjemmebagt brød og tilbehør

Lune hjemmebagte boller 79,-
Med pålægsfad

Frikadeller med kold kartoffel salat 69,-
Rødbeder og rugbrød

Stort pålægsbord 119,-
Udvalg af pålæg og oste, leverpostej med bacon (skal lunes) og rødbeder hertil udvalg af brød

 

Skal det være ekstra godt?

Prikken over iét

Velkomst

Snacks / 45,-
Sprøde stænger, chicken dippers, rodfrugt chips, dip

Pink bubbles / 119,-
6 glas i flasken

Brut / 119,-
6 glas i flasken

 

Drikkevarer

Brdr. Adelhardt Øko sodavand / 20,-
Hyldeblomst, Lemon eller Cola

En god flaske vin / 119,-
Pablo Claro Chardonnay eller 
Diamond Lake Zinfandel

FUR Pilsner / 650,-
19L fustage til fadølsanlæg

FUR Classic / 650,-
19L fustage til fadølsanlæg

 

Vi tager gerne uåbnede drikkevarer retur efter festen!

 

Udlejning

Lej en kok / 500,- pr. time
Få en kok med hjem og undgå alt det praktiske

Stenovn / 1200,-
Vores mobile italienske stenovn. Kan afhentes med trailer.

Fadølsanlæg / 350,-
Inkl. kulsyre og rensning

Hvide duge / 30,-
120x180 cm

 

Vi tilbyder kaffe-arrangementer og mindesammenkomster for mellem 10-120 personer i vores lyse, venlige og behagelige lokaler. Vi sammensætter et skræddersyet arrangement, der kan bestå af forskelligt smørrebrød med efterfølgende kaffe og kage eller et rent kaffebord med tilhørende kage og andre lækkerier...

SMØRREBRØD MED MERE

Smørrebrød / 35,-
På hjemmebagt rugbrød, min. 20 stk

Snitter på hjemmebagt rugbrød / 30,-
På hjemmebagt rugbrød, min. 20 stk

Halv hjemmebagt bolle med pålæg / 25,-

Hjemmelavet lagkage / 49,-

Gammeldags æblekage / 35,-

 

 

Det med småt

BETINGELSER

Minimum antal
Med mindre andet er angivet starter selskabs menuerne ved min. 20 voksne personer.
Ved lavere antal kan der forekomme tillæg.

Anretning
Menuerne leveres som udgangspunkt på fade og i skåle.
Enkelte retter skal lunes inden servering.
Emballagen skal returneres afskyllet indenfor 48 timer.

Udbringning
Ved minimum 20 kuverter leverer vi gratis inden for en radius af 15 km fra Skjern.
Levering ud over 15 km kan medføre tillæg.

Afbestilling
Fri annullering af selskab ud af huset er min. 7 dage før.

Betaling
Med mindre andet er aftale afregnes der på dagen. Depositum kan forekomme.

Øvrige betingelser
Priser og menuer er opdateret pr. 1 maj 2018. Vi tager forbehold for fejl i tekst og priser.

 

Value cannot be null. Parameter name: mediaItem