HS_241016_067 (Custom).jpg
Bryllup-302.jpg

Selskabsmenuer

TIL ENHVER ANLEDNING

Hotel Skjern tilbyder både klassiske og utraditionelle selskabsmenuer baseret på årstidens lokale råvarer. Hent inspiration i vores menuer, som også leveres ud af huset, og kontakt os meget gerne hvis du har særlige ønsker din fest. 

 

En brunch er en dejlig nem måde at samle familie, venner og bekendte til en uformel sammenkomst. Hos Hotel Skjern vil vi gerne bidrage til det uformelle, og altid på den gode måde. Vi sammensætter en både "nede-på-jorden" og smagsmæssigt oppe i himlen brunch. Den består af lutter lækre sager og med udgangspunkt i de lokale råvarer.

Brunch

Brunch platte / 199,-

  • Æg Florentine (Pocheret æg, spinat, hollandaise)
  • Brunch pølser fra Økogårdene Skjern Enge
  • Hjemmerøget dansk laks med urtemayo
  • Heste rejer fra Hvide Sande på toast melba 
  • Hjemmelavet hønsesalat med sprød bacon
  • Økologisk skyr med müsli og frisk frugt
  • Ost med hjemmebagt knækbrød og frugtkompot
  • Hjemmelavet nutella
  • Wienerbrød
  • Hjemmebagt brød
  • Kaffe og the

Mod forudbestilling - min. 8 personer

 

Klassisk brunchbuffet / 229,-

  • Røræg m. bacon og purløg
  • Brunch pølser fra Økogårdene Skjern Enge
  • 3 slags pålægsspecialiteter med tilbehør
  • Hjemmerøget dansk laks med urtecreme
  • Lun andepostej med ristede svampe
  • Økologisk skyr med müsli
  • Biodynamisk skæreost fra Hedeager 
  • Hjemmelavet marmelade
  • Frisk frugt
  • Hjemmebagte pandekager med ahornsirup
  • Hjemmelavet nutella
  • Udvalg af hjemmebagt brød
  • Æble og appelsinjuice
  • Kaffe og the

 

 

Luksus brunchbuffet / 289,-

  • Æg Florentine (Pocheret æg, spinat, hollandaise) 
  • Brunch pølser fra Økogårdene Skjern Enge
  • Sprød bacon
  • Hjemmerøget dansk laks med urtecreme
  • Hesterejer fra Hvide Sande på toast melba
  • 3 slags pålægsspecialiteter med tilbehør
  • Hjemmelavet hønsesalat med friske urter
  • Porre og bacon tærte
  • Økologisk skyr med müsli
  • Hjemmelavede marmelader
  • Økologisk ostebræt med sødt og sprødt
  • Hjemmebagte pandekager med ahornsirup
  • Frisk frugt
  • Hjemmelavet nutella
  • Croissanter
  • Udvalg af hjemmebagt brød
  • Wienerbrød
  • Smoothies
  • Vesterhavsmost
  • Kaffe og the

 

 

  Brunchbuffet min. 20 voksne personer. Lokalet er til rådighed fra kl. 10-15.
  Børn 0-2 år gratis og 3-10 år halv pris.

Køkkenchefen giver den gas og skaber himmerigsmundfulde med afsæt i alle de fantastiske råvarer fra området. Få den fulde nydelse af det allerbedste, som Skjern og omegn har at byde på. Forretter, hovedretter og desserter er afstemt efter hinanden og giver madoplevelser ud over det sædvanlige.

Selskabs sæson menu

Januar, Februar & Marts

Forretter

Tapas
5 hjemmelavede specialiteter 

Jordskokke suppe
Sprød bacon - chips - karse

Carpaccio af oksemørbrad
Balsamico - rucola - Vesterhavsost

Hjemmerøget Dansk Laks
Mormor dressing - sprødt rugbrød

Alle forretter er med hjemmebagt brød og smør

Valgfri forret / 99,-
Som mellemret / 69,-

 

Hovedretter

Helstegt kalveculotte / 229,-
Løg - pommes fondant - timian skysauce 

Unghane supreme / 199,-
Bacon - pastinak - pommes risolles - kyllingesauce 

Stegt Vesterhavstorsk / 259,-
Selleri - pommes kroket - sauce nage

Dansk oksefilet / 259,-
Løg - pommes anna - rødvinssauce 

 

Dessert og ost

Gateau Marcel
Crumble - frugt - solbær sorbet

Tarte tatin
Karamel - vanilje is

Cheese cake dessert
Crumble - frugt - cappuccino is 

Oste tallerken
Frugt kompot - syltede nødder - hjemmebagt knækbrød

Valgfri dessert / 99,-

 

April, Maj & Juni

Forretter

Tapas 
5 hjemmelavede specialiteter

Nye hvide asparges
Sauce mousseline - bacon støv

Hesterejer fra Hvide Sande
Hytteost - små kartofler - urtecreme - karse

Røget lammemørbrad
Forårs salat - hindbær dressing - valnødder

 Alle forretter er med hjemmebagt brød og smør

Valgfri forret / 99,-
Som mellemret / 69,-

 

Hovedretter

Stegt pighvar fra Hvidesande / 259,- 
Forårsgrønt - nye kartofler - beurre blanc 

Rosastegt dansk oksemørbrad / 269,-
Løg - blomkål - pommes fondant - trøffel sauce 

Øl braiseret kalvespidsbryst 229,- 
Sæsonens grønt - øl demiglace 

Kylling ballotine / 199,- 
Forårsgrønt - ovnbagte kartofler - foie gras sauce 

 

Dessert og ost

Chokolade dessert 
Mørk - lys - hvid - hjemmelavet is - crumble

Rabarber symfoni

Citron tærte
Marengs - yuzu is - syltede bær

Oste tallerken
Frugt kompot - syltede nødder - hjemmebagt knækbrød

Valgfri dessert / 99,-

 

Juli, August & September

Forretter

Tapas 
5 hjemmelavede specialiteter

Røget Helt fra Ringkøbing Fjord
Blomkål - chutney

Stegt Skovdue bryst
Solbær jus - valnødder

Citronolie marineret kalv
Små salater - rugbrød - Vesterhavsost

Alle forretter er med hjemmebagt brød og smør

Valgfri forret / 99,-
Som mellemret / 69,-

 

Hovedretter

Stegt svinemørbrad med souffléfars / 229,-
Sommergrønt - kartoffelkage - timian sky sauce 

Helstegt dansk kalvefilet / 259,-
Sæsonens grønt - pommes anna - rødvinssauce 

Stegt Brosme fra Østersøen / 229,- 
Svampe - stegte kartofler - let fiske veloute sauce

Helstegt dansk oksehøjreb / 259,-
Triologi af løg - pommes kroket - Madeira sauce 

 

Dessert og ost

Koldskål
Jordbær - estragon - kammerjunker

Mazarinkage
Citroncreme - frisk frugt - hjemmelavet is

Vanilje creme brülée
Frugt - hjemmelavet is

Oste tallerken
Frugt kompot - syltede nødder - hjemmebagt knækbrød

Valgfri dessert / 99,-

 

Oktober, November & December

Forretter

Tapas
5 hjemmelavede specialiteter

Vildt terrine
Ristede nødder - vindruer - let chokolade sauce

Hjemmerøget dansk laks
Peberrods creme - salat - sprødt rugbrød

Kartoffel-porre suppe
Bacon- urter - olie - karse

Gravad okseinderlår
Syltede løg - sprødt grønkål

Alle forretter er med hjemmebagt brød og smør

Valgfri forret / 99,-
Som mellemret / 69,-

 

Hovedretter

Vesterhavsfisk med souffle fars / 259,-
Crouton - bønner - knuste kartofler - skaldyrssauce

Krondyrfilet fra Vedersø Vildt / 259,-
Syrlige bær - efterårets grøntsager - kartoffel souffle - kraftig rødvinssauce 

Rosa stegt kalveculotte / 229,-
Selleri - løg - kartoffel med urter og smør - sky sauce

Svinekæbe og kalvehale ragout / 229,-
Ovnbagte grøntsager - ristede kartofler - timiansauce 

 

Dessert og ost

Chokolade fondant
Frugt - sprødt - hjemmelavet is

Rødvinskogte pærer
Hjemmelavet vanilje is

Kaffe-baileys panna cotta
Hasselnødde crumble

Oste tallerken
Frugt kompot - syltede nødder - hjemmebagt knækbrød

 Valgfri dessert / 99,-

 

Gode gamle klassikere bliver lavet med nænsom hånd i vores køkken. Vi vil hjertens gerne køre det traditionelle. Vi sætter en ære i gentagelsens kunst og har derfor håndelaget til at forfine de mange danske madklassikere. Hvem bliver nogensinde træt af rejecocktail, flæskesteg og citron fromage? Ikke os. Og heller ikke mange af vores gæster. Velbekomme.

Klassisk

Forretter

Fisketallerken / 149,-
5 slags fisk

Hjemmerøget laks / 119,-
Mormordressing - små salater

Tarteletter / 79,-
Høns i asparges

Rejecocktail / 109,-
Salat - hjemmesyltede asparges - dressing

Klar suppe / 89,-
Boller - hjemmebagt brød

Carpaccio af oksemørbrad / 119,-
Balsamico - Vesterhavsost

 

Hovedretter

Kalvesteg stegt som vildt / 149,-
Hvide og brunede kartofler- waldorph salat- ribsgelé - franske kartofler - vildt sauce

Gammeldags oksesteg / 149,-
Hvide kartofler- bønner - glaserede perleløg - tyttebær- sky sauce

Flæskesteg eller ribbenssteg / 149,-
Hvide og brunede kartofler- franske kartofler - rødkål- svesker- sky sauce

Svinemørbrad / 149,-
Champignon a la creme - dampet spidskål - kartofler

Stegt flæsk / 169,-
Rødbeder - kartofler - persillesovs 

 

Dessert & ost

Citron fromage / 79,-
Klassisk udgave

Hotel Skjerns hjemmebagte pandekager / 89,-
Vanilje is - frugt

Hjemmelavet islagkage / 99,-
Marineret frugt - bærcoulis

Hjemmelavet isroulade / 109,-
Fragilitebund - frugt - flødeskum

Gammeldags æble - eller rabarberkage / 89,-
Makroner - flødeskum

Ostetallerken / 129,-
3 små danske - sødt & sprødt

 

Efter vores smag skal en god buffet altid indeholde en overraskelse eller to. Vi ønsker at overraske dig med ekstraordinære smagsoplevelser i din næste buffet, uanset om det gælder den klassiske buffet, den sydlandsk inspirerede tapas-buffet eller en dediceret tre-retters buffet, hvor vi afspejler den almindelige tallerkenservering.

Buffet

Den lille buffet / 269,-

 

Forret

  • Carpaccio af oksemørbrad, dressing, ruccola og Vesterhavsost
  • Hjemmerøget laks fra Nordsøen, peberrodscreme, friske urter og rugbrød

Hovedret

  • Rosastegt kalveculotte
  • Unghanerulle med bacon
  • Små tærter
  • Pommes rissoles
  • Rødvinssauce
  • Årstidens salat

Dessert

  • Kaffe panna cotta
  • Chokoladekage
  • Hjemmelavet is

 

Den store buffet / 329,-

 

Forret

  • Fiske triologi med tilbehør
  • Røget andebryst, svampe og rygeost creme
  • Carpaccio af oksemørbrad, dressing, rucola og Vesterhavsost

Hovedret

  • Helstegt danske oksefilet
  • Svinemørbrad med champignon a la creme
  • Pommes Anna
  • Sæsonens salat
  • Rødvinssauce

Dessert

  • Gateau marcel chokoladekage
  • Stuens cheescake
  • Hjemmelavet is

 

Tapas buffet / 249,-

 

  • 3 slags hjemmelavede pålægsspecialiteter
  • Sæsonens Vesterhavsfisk
  • Hjemmerøget dansk laks, mormordressing, sprødt rugbrød
  • Hesterejer fra Hvide Sande med urtecreme
  • Carpaccio med balsamico, salat og Vesterhavsost
  • Hjemmelavet hønsesalat med friske urter
  • Små porre-bacon tærter
  • Hjemmerøget brie
  • Hjemmebagt brød og smør

 

Den lille stående reception / 199,-

 

  • Laksemousse i sprød butterdej

  • Kyllingesalat med friske urter

  • Pestobagt torsk på sprødt rugbrød

  • Skjern Skinke og fermenterede hvide asparges

  • Oksetatar og sprøde kartofler

  • Hjemmerøget brie og knækbrød

  • Chokoladetærter

 

Den store stående reception / 299,-

 

  • Hvide Sande rejer, vagtelæg og urtecreme

  • Hjemmerøget laks, rygeostcreme, friske urter

  • Skjern skinke, fermenterede hvide asparges

  • Stenbidderogn på toast melba, creme fraiche

  • Små tærter med porre og bacon

  • Rimmede kammuslinger med soya og sesam

  • Hjemmebagte pizza snegle

  • Søde kartofler, avokado, chili og bacon

  • Mozzarella, cherrytomater og basilikum

  • Citrontærte, marengs

 

Min. 20 voksne personer.
Børn 0-2 år gratis og 3-10 år halv pris.

Få en god afslutning på festen med vores natmad, der er tilberedt efter alle kunstens regler. Vi giver indholdet et lækkert twist med udgangspunkt i gode, lokale råvarer, årstidens grøntsager og stor kreativitet i køkkenet. Vi gør al menneskeligt muligt for at sikre det bedste "sidstehåndsindtryk" til dig og dine gæster.

NATMAD

 

Asparges eller klar suppe / 89,-
Kød og melboller - hjemmebagt brød

Klassisk hotdog / 79,-
Serveres med hele svineriet

Hjemmelavet hotdog / 109,-
Slagterpølser - hjemmebagt brød  og tilbehør

Lune hjemmebagte boller / 79,-
Med pålægsfad

Frikadeller med kold kartoffel salat / 69,-
Rødbeder og rugbrød

Stort pålægsbord / 119,-
Udvalg af pålæg og oste, lun leverpostej med bacon og rødbeder hertil udvalg af brød

3 slags hjemmelavet pizza / 79,-

 

Skal det være ekstra godt?

Prikken over iét

Velkomst

Cremant brut / 45,-

Pink bubbles / 50,-

Bobler & snacks / 85,-
Vælg mellem brut eller rosé

Champagne & snacks / 120,-

Champagnebuffet & snacks / 195,-
Her får i gode historier og min. 4 slags champagne (min. 20 personer)

Stuens G&T / 75,-
Flere varianter

 

Ad libitum

Bronze / 279,-
Bobler - husets hvid, rød og 1 glas dessertvin
Husets øl og vand - kaffe/the

Sølv / 349,-
Bobler - bedre rød, hvid og dessertvin
Husets øl og vand - kaffe/the - husets avec/baileys

Guld / 429,-
Champagne & snacks - rød, hvid og dessertvin
Husets øl og vand - kaffe/the & sødt - husets avec/baileys

Ad libitum gælder i 7 timer fra velkomsten serveres

 

Avec

Hardsyssel bitter / 30,-

Fanø rum / 

Moesgaard rye / 

Vi tilbyder kaffe-arrangementer og mindesammenkomster for mellem 10-120 personer i vores lyse, venlige og behagelige lokaler. Vi sammensætter et skræddersyet arrangement, der kan bestå af forskelligt smørrebrød med efterfølgende kaffe og kage eller et rent kaffebord med tilhørende kage og andre lækkerier...

KAFFEARRANGEMENT

KAFFEPAKKER

Pakke 1 / 110,-
Kaffe/the, hjemmebagt bolle med smør, kringle og småkager

Pakke 2 / 120,-
Kaffe/the, hjemmebagt bolle med smør, lagkage og småkager

Pakke 3 / 145,-
3 stk. smørrebrød på hjemmebagt rugbrød, kaffe/the og småkager

Pakke 4 / 145,-
2 halve hjemmebagte boller med pålæg, kaffe/the, lagkage og småkager

 

KAFFE, KAGE & SMØRREBRØD M.M.

Smørrebrød på hjemmebagt rugbrød / 35,-

Snitter på hjemmebagt rugbrød / 30,-

Halv hjemmebagt bolle med pålæg / 25,-

Aspargessuppe eller klar suppe / 89,-

Hjemmelavet lagkage / 49,-

Hjemmebagt kringle / 29,-

Gammeldags æblekage / 35,-

3 slags småkager / 25,-

Medbragt kage, sødt og lign. / 25,-

Kaffe & the ad libitum / 30,-

Flaskeøl / 32,-

Sodavand / 27,-

Økologisk saft og sodavand / 30,-

 

Det med småt

BETINGELSER

Overnatning
Hvis i holder fest for mere end 50 personer på Hotel Skjern stiller vi et gratis værelse til rådighed for værtsparret. Vi giver altid et godt tilbud hvis jeres gæster har brug for overnatning.

Minimun antal
Med mindre andet er angivet starter selskabsmenuerne ved min. 20 voksne personer.
Ved lavere antal anbefaler vi vores a la carte menuer fra Restaurant stuen th. hvor der ikke er begrænsning.

Børn
Ved buffet er børn fra 0-2 år gratis og fra 3-10 år halv pris.
Ved tallerken servering anbefaler vi at bestille fra børne menuen til de mindste.

Afbestilling
Fri annullering af selskab er 14 dage før. Enkeltafbud min. 3 dage før.

Betaling
Med mindre andet er aftale afregnes der på dagen. Depositum kan forekomme.

Øvrige betingelser
Priser og menuer er opdateret pr. 1 maj 2018. Vi tager forbehold for fejl i tekst og priser.
Lokaler tildeles efter antal gæster og kan skifte ved store ændringer i antal.