

Selskabsmenuer
TIL ENHVER ANLEDNING
Hotel Skjern tilbyder både klassiske og utraditionelle selskabsmenuer baseret på årstidens lokale råvarer. Hent inspiration i vores menuer, som også leveres ud af huset, og kontakt os meget gerne hvis du har særlige ønsker din fest.

En brunch er en dejlig nem måde at samle familie, venner og bekendte til en uformel sammenkomst. Hos Hotel Skjern vil vi gerne bidrage til det uformelle, og altid på den gode måde. Vi sammensætter en både "nede-på-jorden" og smagsmæssigt oppe i himlen brunch. Den består af lutter lækre sager og med udgangspunkt i de lokale råvarer.
Brunch
Brunch platte / 199,-
- Æg Florentine (Pocheret æg, spinat, mornaysauce)
- Brunch pølser med ramsløg og æble
- Hjemmerøget dansk laks med urtemayo
- Heste rejer fra Hvide Sande på toast melba
- Hjemmelavet hønsesalat med sprød bacon
- Økologisk skyr med müsli og frisk frugt
- Ost med hjemmebagt knækbrød og frugtkompot
- Hasselnøddecreme
- Hjemmebagt kanelsnegl
- Hjemmebagt brød
- Kaffe og the
Mod forudbestilling - min. 8 personer
Klassisk brunchbuffet / 229,-
- Røræg m. bacon og purløg
- Brunch pølser med ramsløg og æble
- 3 slags pålægsspecialiteter med tilbehør
- Hjemmerøget dansk laks med urtecreme
- Lun andepostej med ristede svampe
- Økologisk skyr med müsli
- Økologisk skæreost fra Riberhus
- Hjemmelavet marmelade
- Frisk frugt
- Hjemmebagte pandekager med ahornsirup
- Hasselnøddecreme
- Udvalg af hjemmebagt brød
- Æble og appelsinjuice
- Kaffe og the
Luksus brunchbuffet / 289,-
- Æg Benedict (Pocheret æg, skinke, engelsk muffin)
- Brunchpølser med ramsløg og æble
- Sprød bacon
- Hjemmerøget dansk laks med urtecreme
- Hesterejer fra Hvide Sande på toast melba
- 3 slags pålægsspecialiteter med tilbehør
- Hjemmelavet hønsesalat med friske urter
- Porre og bacon tærte
- Økologisk skyr med müsli
- Hjemmelavede marmelader
- Økologisk ostebræt med sødt og sprødt
- Hjemmebagte pandekager med ahornsirup
- Frisk frugt
- Hasselnøddecreme
- Udvalg af hjemmebagt brød
- Hjemmebagte kanelsnegle
- Smoothies
- Vesterhavsmost
- Kaffe og the
Brunchbuffet min. 20 voksne personer. Lokalet er til rådighed fra kl. 10-15.
Børn 0-2 år gratis og 3-10 år halv pris.
Køkkenchefen giver den gas og skaber himmerigsmundfulde med afsæt i alle de fantastiske råvarer fra området. Få den fulde nydelse af det allerbedste, som Skjern og omegn har at byde på. Forretter, hovedretter og desserter er afstemt efter hinanden og giver madoplevelser ud over det sædvanlige.

Selskabs sæson menu
Januar, Februar & Marts
Forretter
Tapas
5 hjemmelavede specialiteter
Jordskokke suppe
Sprød bacon - chips - karse
Carpaccio af oksemørbrad
Balsamicocreme - valnødder - Vesterhavsost
Marmoreret ballotine af hjemmerøget laks
Spinat - beurre blanc
Alle forretter er med hjemmebagt brød og smør
Valgfri forret / 99,-
Som mellemret / 69,-
Hovedretter
Helstegt kalveculotte / 229,-
Løg - pommes fondant - timian skysauce
Stegt perlehøne / 199,-
Pastinak - kartoffelmos - sauce chausseur
Sæsonens fisk / 259,-
Grønt - pommes kroket - sauce nage
Dansk oksefilet / 259,-
Løg - kartoffel souflé - rødvinssauce
Dessert og ost
Hvid og mørk chokolade dessert
Crumble - frugt - solbær sorbet
Tarte tatin
Karamel - vanilje is
Creme Brule
Marineret frugt - hjemmelavet is
Dansk oste tallerken
Frugt kompot - trøffel nødder - hjemmebagt knækbrød
Valgfri dessert / 99,-
April, Maj & Juni
Forretter
Tapas
5 hjemmelavede specialiteter
Nye hvide asparges
Sauce mousseline - bacon - fermenteret hvidløg
Dampet Vesterhavsfisk
Dashi broth
Ballotine af lammemørbrad
Friske ærter - timian
Alle forretter er med hjemmebagt brød og smør
Valgfri forret / 99,-
Som mellemret / 69,-
Hovedretter
Stegt pighvar fra Hvidesande / 259,-
Forårsgrønt - nye kartofler - champagnesauce
Rosastegt dansk oksemørbrad / 279,-
Løg - blomkål - pommes fondant - trøffel sauce
Stegte kalvenyretapper 229,-
Rosmarinkartofler - stuens whiskysauce - grønt
Kylling ballotine / 199,-
Forårsgrønt - ovnbagte kartofler - foie gras sauce
Dessert og ost
Stuens Ferrero Rocher
Hjemmelavet is - crumble
Rabarber symfoni
Citron tærte
Marengs - yuzu is - syltede bær
Dansk oste tallerken
Frugt kompot - trøffel nødder - hjemmebagt knækbrød
Valgfri dessert / 99,-
Juli, August & September
Forretter
Tapas
5 hjemmelavede specialiteter
Dampet kulmule
Svampe consommé
Stegt Skovdue bryst
Kirsebær - valnødder
Grønne asparges
Skinke - citron
Alle forretter er med hjemmebagt brød og smør
Valgfri forret / 99,-
Som mellemret / 69,-
Hovedretter
Stegt svinemørbrad med souffléfars / 229,-
Sommergrønt - kartoffelkage - timian sky sauce
Helstegt dansk kalvemørbrad / 279,-
Sæsonens grønt - stegte kartofler - rødvinssauce
Stegt Havtaske på ben / 229,-
Svampe - knuste kartofler - veloute sauce
Helstegt dansk oksehøjreb / 259,-
Triologi af løg - pommes kroket - Madeira sauce
Dessert og ost
Champagne Zabaglione
Jordbær - estragon
Mazarinkage
Citroncreme - frisk frugt - hjemmelavet is
Gateau Marcel
Hjemmelavet is
Dansk oste tallerken
Frugt kompot - trøffel nødder - hjemmebagt knækbrød
Valgfri dessert / 99,-
Oktober, November & December
Forretter
Tapas
5 hjemmelavede specialiteter
Bæredygtig gravad laks i snaps
Rævesauce - salat - sprødt rugbrød
Pighvar bisque
Bacon- olie - dild
Stegt kartoffel gnocchi
Vildtragout
Alle forretter er med hjemmebagt brød og smør
Valgfri forret / 99,-
Som mellemret / 69,-
Hovedretter
Stegt Vesterhavsfisk / 259,-
Crouton - bønner - knuste kartofler - skaldyrssauce
Krondyrfilet fra Vedersø Vildt / 259,-
Syrlige bær - efterårets grøntsager - kartoffel souffle - kraftig rødvinssauce
Rosa stegt kalveculotte / 229,-
Selleri - løg - kartoffel med urter og smør - sky sauce
Stegt Sashi oksefilet / 229,-
Glaseret grønt - knuste kartofler - sauce bordelaise
Dessert og ost
Chokolade fondant
Frugt - sprødt - hjemmelavet is
Pære Belle Helene
Hjemmelavet vanilje is
Stuens cheesecake
Hjemmelavet is
Dansk oste tallerken
Frugt kompot - trøffel nødder - hjemmebagt knækbrød
Valgfri dessert / 99,-
Efter vores smag skal en god buffet altid indeholde en overraskelse eller to. Vi ønsker at overraske dig med ekstraordinære smagsoplevelser i din næste buffet, uanset om det gælder den klassiske buffet, den sydlandsk inspirerede tapas-buffet eller en dediceret tre-retters buffet, hvor vi afspejler den almindelige tallerkenservering.

Buffet
Tapas buffet / 249,-
- 3 slags hjemmelavede pålægsspecialiteter
- Sæsonens Vesterhavsfisk, urtecreme
- Lakseroulade, friskost, urter
- Hesterejer fra Hvide Sande med hytteost og maltcrumble
- Carpaccio med balsamico, salat og Vesterhavsost
- BBQ kyllingespyd
- Små porre-bacon tærter
- Hjemmerøget brie
- Hjemmebagt brød og smør
Den lille stående reception / 199,-
-
Røget laksetatar i sprød butterdej
-
BBQ kylling på spyd
-
Torsk, bacon & tomat
-
Skinke & røget ost
-
Rødbeder, ost & spinat
-
Cæsar salat rolls
-
Små chokoladetærter
Den store stående reception / 299,-
-
Marinerede rejer på spyd
-
Hjemmerøget laks, rygeostcreme & agurk
-
Kylling, ananas, sweet chili
-
Skinke, røget brie, oliven
-
Sandwich BLT
-
Rimmede kammuslinger med soya og sesam
-
Blomkål, ost, broccoli
-
Mozzarella, tomat, basilikum, artiskok
-
Roastbeef, agurk, løg
- Små pizzaer
-
Citrontærte, marengs
Min. 20 voksne personer.
Børn 0-2 år gratis og 3-10 år halv pris.

Få en god afslutning på festen med vores natmad, der er tilberedt efter alle kunstens regler. Vi giver indholdet et lækkert twist med udgangspunkt i gode, lokale råvarer, årstidens grøntsager og stor kreativitet i køkkenet. Vi gør al menneskeligt muligt for at sikre det bedste "sidstehåndsindtryk" til dig og dine gæster.
NATMAD
Klar suppe / 89,-
Pasta - hjemmebagt brød
Klassisk minestrone suppe / 89,-
Kød og melboller - hjemmebagt brød
Klassisk hotdog / 89,-
Serveres med hele svineriet
Biksemad / 99,-
Spejlæg - rødbeder - rugbrød
Lune hjemmebagte boller / 89,-
Med pålægsfad
Stort pålægsbord / 119,-
Udvalg af pålæg og oste, lun leverpostej med bacon og rødbeder hertil udvalg af brød
Hjemmelavet pizza / 79,-
Flere forskellige slags
Skal det være ekstra godt?

Prikken over iét
Velkomst
Cremant brut / 45,-
Pink bubbles / 50,-
Bobler & snacks / 85,-
Vælg mellem brut eller rosé
Champagne & snacks / 120,-
Champagnebuffet & snacks / 195,-
Her får i gode historier og min. 4 slags champagne (min. 20 personer)
Stuens G&T / 75,-
Flere varianter
Avec
Hardsyssel bitter / 30,-
Lowlands snaps / 40,-
Fanø Skibsrum / 40,-
A.H. Riise Rum / Fra 50,-
Nyborg Huracan Rom Øko / 55,-
Stauning Whisky / Fra 85,-
Mosgaard Whisky Young Malt / 60,-
Baileys / 30,-
MC Mexican Coffee Likør / 30,-

Vi tilbyder kaffe-arrangementer og mindesammenkomster for mellem 10-120 personer i vores lyse, venlige og behagelige lokaler. Vi sammensætter et skræddersyet arrangement, der kan bestå af forskelligt smørrebrød med efterfølgende kaffe og kage eller et rent kaffebord med tilhørende kage og andre lækkerier...
KAFFEARRANGEMENT
KAFFEPAKKER
Pakke 1 / 125,-
Bolle med smør, kringle & småkager
Kaffe/the og isvand ad libitum
Pakke 2 / 135,-
Bolle med smør, lagkage & småkager
Kaffe/the og isvand ad libitum
Pakke 3 / 160,-
3 stk. smørrebrød & småkager
Kaffe/the og isvand ad libitum
Pakke 4 / 160,-
2 halve boller med pålæg, lagkage & småkager
Kaffe/the og isvand ad libitum
KAFFE, KAGE & SMØRREBRØD M.M.
Smørrebrød / 35,-
Snitter / 30,-
Halv bolle med pålæg / 25,-
Aspargessuppe eller klar suppe / 89,-
Lagkage / 49,-
Kringle / 35,-
Gammeldags æblekage / 35,-
Småkager / 25,-
Medbragt kage (konditor) / 35,-
Kaffe & the ad libitum / 30,-
Flaskeøl / 35,-
Sodavand / 30,-
Økologisk saft og sodavand / 32,-
Det med småt

BETINGELSER
Overnatning
Hvis i holder fest for mere end 50 personer på Hotel Skjern stiller vi et gratis værelse til rådighed for værtsparret. Vi giver altid et godt tilbud hvis jeres gæster har brug for overnatning.
Minimun antal
Med mindre andet er angivet starter selskabsmenuerne ved min. 20 voksne personer.
Ved lavere antal anbefaler vi vores a la carte menuer fra Restaurant stuen th. hvor der ikke er begrænsning.
Børn
Ved buffet er børn fra 0-2 år gratis og fra 3-10 år halv pris.
Ved tallerken servering anbefaler vi at bestille fra børne menuen til de mindste.
Afbestilling
Fri annullering af selskab er 30 dage før. Enkeltafbud min. 3 dage før.
Betaling
Med mindre andet er aftale afregnes der på dagen. Depositum kan forekomme.
Øvrige betingelser
Priser og menuer er opdateret pr. 1 marts 2020. Vi tager forbehold for fejl i tekst og priser.
Lokaler tildeles efter antal gæster og kan skifte ved store ændringer i antal.





