Facade---HS_226[4].jpg
13119967_1166745220043242_7374907998259299524_o.jpg

Hotel Skjern udvider!

Hotel Skjern udvider med ny etage

Ny, tilbygget tredje etage skal imødekomme stor efterspørgsel fra private og erhvervsgæster fra hele landet.

10 nye dobbeltværelser, en topmoderne suite på 40 kvadratmeter og en balkon med fællesadgang og udsigt over torvet i Skjern – det er, hvad gæsterne kan se frem til, når tredje etage på Hotel Skjern åbner i februar 2019. Samtidig gennemfører hotellet en opgradering af de resterende 21 værelser, med centrale varme- og ventilationssystemer. To moderne, handicapvenlige værelser er også på vej.

 

Fuldt hus i hverdage og weekender

Udvidelsen har været i hotelledelsens tanker siden overtagelsen 1. maj 2015.

                             ”Vi forventede fra starten, at efterspørgslen ville blive større end kapaciteten. Det har vist sig at holde stik. I løbet af det sidste år har vi haft fuldt hus i hverdagene med mange erhvervsgæster. I weekenden har det været grupper og private besøgende, som gerne vil besøge områdets attraktioner såsom Stauning Whisky og Skjern Enge. De kommer fra hele Danmark,” fortæller Christian Rasmussen, der ejer og driver Hotel Skjern sammen med Kristina Bundesen.

 

Stærk lokal opbakning

Projektet leveres som totalentreprise af Hansen & Larsen, og er det seneste og hidtil mest markante i en række af forbedringer, hotellet har gennemført i løbet af de seneste tre år. Den nye etage og øvrig opgradering kommer således i kølvandet på Restauranten stuen th., nye selskabslokaler, vinkælder, lounge og et renoveret lobbyområde.

”Det har alt sammen været planlagt fra starten, og vi er glade for at kunne realisere de her tiltag hen ad vejen. Vi er stolte af det, vi har opnået, men succesen skyldes i høj grad den lokale opbakning, vi har haft fra dag et. Det vægter utrolig højt, og vi har stor glæde af det aktive butiksliv i Skjern,” fortæller Christian Rasmussen.

 

Almindelig drift fortsætter

Flere lokale og besøgende i Skjern har sikkert allerede lagt mærke til stilladset, der er sat op ved hotellet. Det vidner om, at arbejdet allerede er i fuld gang. Hotel Skjerns normale drift fortsætter dog uændret, mens arbejdet står på de kommende otte måneder.

                             ”Det er vigtigt, at den almindelige drift fortsætter ugeneret, imens vi bygger til. Der vil ikke være begrænsninger i åbningstiderne, og hverken overnattende eller restaurantgæster vil mærke noget til byggeriet. Det har været vigtigt at sikre i vores planlægning af projektet,” siger Christian Rasmussen, der oplyser, at arbejdet udelukkende vil foregå i dagtimerne.

 

Fakta: Hotel Skjerns nye tredje etage

  • 10 Business dobbeltværelser á 20 kvadratmeter
  • Suite på 40 kvadratmeter med dobbelt spa, ekstra stor dobbeltseng og egen overdækket balkon med integreret varme
  • Balkon med adgang for alle gæster og udsigt over Banktorvet i Skjern
  • I alt 340 kvadratmeter fordelt på hele etagen
  • Byggeperiode: juni 2018-februar 2019
  • Totalentreprenør: Hansen & Larsen