Glg 0117 5 1600
HotelSkjern_150519_1090.jpg

Iberisk aften

Península ibérica

Iberisk temaaften

Fredag d. 18 juni kl. 17:30

Denne aften byder på autentiske retter og vine fra hele Den Iberiske Halvø. Glæd dig til en hyggelig og uformel aften krydret med fortællinger fra vores egen kok Gilberto Cardoso der er født og opvokset i Portugal.

Aftenen foregår i privat lokale med begrænset antal pladser og bordservering.

 

Menu

Starters

Gaspacha Valenciano
Kold grønsagssuppe

Azeitonas marinadas
Marinede oliven

Anchoves con tomates confitados
Konfiterede tomater

Jamón Iberico
Iberisk skinke

Aceite de oliva virgin​
Jomfruoliven olie a la Gilberto

Paté de sapaterira

Aioli

Pâo con chourico
Chorizobrød

Folar de rosmaninho
Foccaciabrød

 

Mellemret

Rissois de carne
Sprøde fyldte dumplings

Pinxto moruno
Grillet kyllingespyd

Sardinha escabeche
Sardiner på toast

 

Hovedret

Bacalhau á braga
Saltet torsk - blæksprutte - kartoffelpuré - sorte oliven

 

Dessert

Crema catalana
Crumble - æblesorbet

 

Aperitif Sangria

Iberisk vinmenu

Kaffe & Pastel de nata
Butterdej med custard 

 
Pris pr. kuvert / 899,-

Menu & Ophold

Tag på ophold med Iberisk aften og overnat fra d. 18-19 juni.

- Iberisk aften

- Overnatning i delt dobbeltværelse

- Stor morgenbuffet
 

Pris pr. person / 1395,-

Enkeltværelse tillæg 300,-
Opgradering til Businessværelse 200,-
Opgradering til suite 500,-

 

 

Begrænset antal pladser.

Bordreservation nødvendig på 97351311 / info@hotelskjern.dk

 

Få rabat på dit næste besøg

Rabat på næste besøg

Vi giver 10% rabat næste gang du besøger Restaurant stuen th. Samtidig modtager du vores nyhedsbrev med sæsontips og gode tilbud. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet igen.

Læs vores privatlivspolitik her