skjern_enge.jpg
HS_241016_020.jpg

Hav, Fjord & Enge vol. 3

Gourmetaften på Hotel Skjern

Fredag d. 30 august kl. 18 gentager vi successen på Hotel Skjern med gourmetaften hvor temaet er hav, fjord & enge.

Menuen kreeres og serveres af et udvalgt team af gæstekokke der samles til denne ene aften, hvor hver kok står for sin egen ret.

 

Teamet

Salvatore Medda
Vores egen køkkenchef. Opvokset på Sardinien. Er både uddannet kok og sommelier. 

Michael Grantland
Selvstændig køkkenchef på Kommandobroen og Lille K i Hvide Sande. Tidligere køkkenchef på Dyvig Badehotel.

Rene Vestergaard
Souchef på Appetiit & Mundheld i Esbjerg og passioneret jæger. Tidligere køkkenchef på Hotel Skjern.

Kim Langeskov
Aftenens vinkeeper. Uddannet tjener og sommelier på Falsled Kro fulgt op med arbejde på en række andre restauranter i både Danmark og udlandet. Siden som underviser på Kolding Hotel- og restaurantskole og derefter som sælger og repræsentant for Sigurd Müllers Vinhandel. Idag driver han Vinova der fokuserer på niche vin hentet hos små eller mellemstore vinbønder og håndlavet af mennesker som repræsenterer og respekterer generationers håndværk og tradition.

 

Menu

Snacks & bobler
7 serveringer
Vinmenu
Kaffe & sødt
Avec
 
Pris pr. kuvert 1095,-

Menu & ophold

Tag på ophold med gourmet aften og overnat fra d. 30-31 august.

 

- Hav, Fjord & Enge vol. 3

- Overnatning i delt dobbeltværelse

- Stor morgenbuffet

 

Pris pr. person / 1495,-

 

Enkeltværelse tillæg 300,-
Opgradering til Businessværelse 200,-
Opgradering til Panorama Suite 800,-

 

 

Begrænset antal pladser.

Bordreservation nødvendig på 97351311 / info@hotelskjern.dk