Catering.jpg
Bryllup-302.jpg

Ud af huset

DU RINGER - VI BRINGER!

Hos Hotel Skjern tilbyder vi alle vores selskabsmenuer ud af huset. Alt er baseret på årstidens lokale råvarer og vi leverer lige til døren. Hent inspiration her på siden til din næste fest, og kontakt os meget gerne hvis du har særlige ønsker - vi laver gerne en skræddersyet løsning.

 

En brunch er en dejlig nem måde at samle familie, venner og bekendte til en uformel sammenkomst. Hos Hotel Skjern vil vi gerne bidrage til det uformelle, og altid på den gode måde. Vi sammensætter en både "nede-på-jorden" og smagsmæssigt oppe i himlen brunch. Den består af lutter lækre sager og med udgangspunkt i de lokale råvarer.

Brunch

Traditionel brunch

  • Røræg
  • Sprød bacon
  • Brunchpølser fra slagter Kirkeby
  • Bræt m. pålægsspecialiteter
  • Tarteletter m. høns i asparges
  • Lun leverpostej
  • Frisk frugt
  • Pandekager med sødt
  • Brie med druer
  • 2 slags hjemmelavet marmelade
  • Rugbrød, franskbrød og rundstykker

 

Pris pr. kuvert 189,-

 

Luksusbrunch

  • Røræg eller pocheret æg m. bacon og purløg
  • Brunch pølser fra slagter Kirkeby
  • Hjemmerøget laks m. rygeost på smørristet rugbrød
  • Minicroissant med hønsesalat
  • Romainesalat med kylling, croutoner, parmesan og dressing
  • Porre/bacon tærte a la quiche lorraine
  • 2 slags hjemmelavet marmelade 
  • Ostebræt m. 2 Unika oste og sødt/sprødt
  • Yoghurt med frisk frugt
  • Chokoladekage m. mousse og bær
  • Udvalg af hjemmebagt brød

 

Pris pr. kuvert 229,-

 

Køkkenchefen giver den gas og skaber himmerigsmundfulde med afsæt i alle de fantastiske råvarer fra området. Få den fulde nydelse af det allerbedste, som Skjern og omegn har at byde på. Forretter, hovedretter og desserter er afstemt efter hinanden og giver madoplevelser ud over det sædvanlige.

Utraditionel

Forretter

Fiskesuppe / 92,-
Safran - kapers - æbler - løg

Consomme celestine / 95,-
Trøffel - urter - soufflé i pandekage

Lokal tapas / 109,-
Hjemmelavede specialiteter

Hønseterrin / 84,-
Hønsemayo - syltede svampe - sprød salat

Skjern skinke / 95,-
Syltede rødløg - sprød salat - balsamico

Vitello Tonado / 74,-
Dansk kalv - tunsauce - sprøde kapers - citron

Fisketerrin / 99,-
Blåbærkompot - sprød salat

Røget svinemørbrad som carpaccio / 99,-
Rødløg - grønkål - trøffelnødder - rygeost creme

 

Hovedretter

Unghane i sprød skinke / 179,-
Pom papilotte - salat på rødder - estragon sauce

Dansk kalvemørbrad / 259,-
Pommes anna - sæsonens grønt - rødvins sauce

Dansk oksemørbrad / 275,-
Pommes anna - sæsonens grønt - kalvesky

Helstegt Kalveculotte / 228,-
Pom papilotte - bagte grønsager - kalvesauce m. rosmarin

Øko svinemørbrad indbagt i kyllingsoufflé / 229,-
Skjern skinke - svampe - puré - grillet kartoffel - timiansky

Kalv & Flæsk / 249,-
Gastro kalv - øko gris - panko beder - peber/brombær sauce

 

Dessert & ost

Variationer over chokolade / 99,-

Mousse - kage - is - broken gel

Rarbarber drøm / 79,-
Knas - marengs - karamel

Kæmpe eskimo a la stuen th. / 75,-
Solbær fromage - mørk chokolade

Gateau Marcel / 89,-
Chokoladekage - hjemmelavet is

Pære Belle Helene i nye klæder / 99,-
Double chokolade – pære sous vide – vanilie

Twisted cheesecake / 109,-
Skovbær - kiks - hvid chokolade

Stuens ostesnacks / 99,-
Den hvide dame – blå kornblomst – gnalling

 

Gode gamle klassikere bliver lavet med nænsom hånd i vores køkken. Vi vil hjertens gerne køre det traditionelle. Vi sætter en ære i gentagelsens kunst og har derfor håndelaget til at forfine de mange danske madklassikere. Hvem bliver nogensinde træt af rejecocktail, flæskesteg og citron fromage? Ikke os. Og heller ikke mange af vores gæster. Velbekomme.

Klassisk

Forretter

Fisketallerken / 105,-
3 slags fisk

Hjemmerøget laks / 109,-
Rygeost creme - sprødt - urter

Tarteletter / 69,-
Høns i asparges

Rejecocktail / 92,-
Salat - dressing

Klar suppe / 79,-
Boller - hjemmebagt brød

Jomfruhummer bisque / 79,-
Rejer - hjemmebagt brød

Carpaccio / 99,-
Parmasan - pesto

 

Hovedretter

Kalvesteg stegt som vildt / 149,-
Hvide og brunede kartofler- waldorph salat- ribsgelé - franske kartofler - vildt sauce

Gammeldags oksesteg / 149,-
Hvide kartofler- bønner - glaserede perleløg - tyttebær- sky sauce

Flæskesteg / 149,-
Hvide og brunede kartofler- franske kartofler - rødkål- svesker- sky sauce

Husarsteg / 149,-
Pommes a la creme - salat

Stegt flæsk / 165,-
Rødbeder - kartofler - persillesovs 

 

Dessert & ost

Citron fromage / 69,-
Klassisk udgave

Hotel Skjerns hjemme bagte pandekager / 79,-
Med vanilje is, 2 stk. pr. person

Hjemmelavet islagkage / 99,-
2 slags is med fragilite bund hertil syltet frugt og coulis

Æble tærte / 79,- (skal lunes)
Crumble - kanel - creme fraise

Rabarber tærte / 79,- (skal lunes)
Crumble - vanilje - hjemmelavet is

Dessert symfoni / 129,-
Symfoni af is, kage og årstidens frugt

Ostebræt / 129,-
3 små danske - sødt & sprødt

 

Efter vores smag skal en god buffet altid indeholde en overraskelse eller to. Vi ønsker at overraske dig med ekstraordinære smagsoplevelser i din næste buffet, uanset om det gælder den klassiske buffet, den sydlandsk inspirerede tapas-buffet eller en dediceret tre-retters buffet, hvor vi afspejler den almindelige tallerkenservering.

Buffet

Tapas buffet / 249,-

 

- Lokale pølsespecialiteter

- Skjern skinke m. grøn olie

- Vitello tonada af dansk kalv

- Pestobagt Vesterhavstorsk på sprøde salater

- Fjordskrubbe salat m. toast melba

- Rulle af økokylling fra Skjern Enge

- Hjemmelavet paté m. peber og tomat

- To danske oste m. sødt og sprødt

- Hjemmebagt brød og øko smør

 

 

Klassisk buffet / 229,-

 

- Helstegt svinekølle

- Kalveculotte

- Unghane

- Pom papilot

- Pom a la creme

- 2 slags årstidens salater

- Peber-estragon sauce

- Rødvins sauce

 

 

Trancher buffet / 279,-

 

- Helstegt kalvekølle (trancheres)

- Kalve flødesauce

- Kartoffeltærte

- Salat på hvedekerner og kål

 

Min. 50 personer

Prisen inkluderer en kok til buffeten

 

Luksus buffet / 298,-

 

- Bagt fisk efter sæson

- Langtidsstegt svinebryst

- Oksehøjreb

- Pommes fondant m. duchess

- Timian kartofler

- Salat på bagte rødder

- Porretærte

- Grøn salat

- Kraftig rødvinssauce

 

 

3-retters buffet / 399,-

 

Forret

  • Hjemmerøget laks på sprødt rugbrød m. rygeost creme
  • Ærtepuré med rulle af Vesterhavs lyssej med rejer
  • Røget svinemørbrad m. nødder og grønt

Hovedret

  • Rosastegt dansk kalveculotte
  • Svinemørbrad indbagt i hønsesouffle
  • Pommes papilotte
  • Kartoffelkage med urter
  • Årstidens salat
  • Sauce choron
  • Peber/estragon sauce

Dessert

  • Æbletærte med crumble
  • Chokoladekage m. vanilje cremefraice
  • Hjemmelavet is og syltede skovbær

 

Den lille reception / 179,-

 

- Pindemad med frikadelle og kugle af syltet agurk

- Wraps med røget laks og rygeost

- Bruchetta med husets pølsespecialiteter

- Melon med Skjern skinke

- Smørristet rugbrød med Vesterhavs torsk

- Lokal ost med sødt og sprødt

- Gateau Marcel chokoladekage med creme og bær

 

Den store reception / 269,-

 

- Blinis med rogn og creme fraice og rødløg

- Toast af rugbrød med laksemousse

- Pindemad med syltet vagtel æg og urte mayo

- Mini tærte med rilette af vildt

- Sennepsbagt laks

- Roastbeef med pickles

- Rejetoast med agurk og lime

- Dansk emmentaler med druer

- Hjemmelavet kransekage

 

 

Få en god afslutning på festen med vores natmad, der er tilberedt efter alle kunstens regler. Vi giver indholdet et lækkert twist med udgangspunkt i gode, lokale råvarer, årstidens grøntsager og stor kreativitet i køkkenet. Vi gør al menneskeligt muligt for at sikre det bedste "sidstehåndsindtryk" til dig og dine gæster.

NATMAD

 

Asparges suppe 69,-
Med kødboller

Klassisk hotdog / 69,-
Serveres med hele svineriet

Hjemmelavet hotdog 99,-
Slagterpølser - hjemmebagt brød hjemmelavet tilbehør

Lune hjemmebagte boller 79,-
Med pålægsfad

Frikadeller med kold kartoffel salat 69,-
Rødbeder og rugbrød

Stort pålægsbord 119,-
Med 5 slags pålæg og udvalg af oste, leverpostej med bacon (skal lunes) og rødbeder hertil udvalg af brød

 

Skal det være ekstra godt?

Prikken over iét

Velkomst

Snacks / 45,-
Sprøde stænger, chicken dippers, rodfrugt chips, dip

Pink bubbles / 119,-
6 glas i flasken

Brut / 119,-
6 glas i flasken

 

Drikkevarer

Brdr. Adelhardt Øko sodavand / 20,-
Hyldeblomst, Lemon eller Cola

En god flaske vin / 119,-
Pablo Claro Chardonnay eller 
Diamond Lake Zinfandel

FUR Pilsner / 650,-
19L fustage til fadølsanlæg

FUR Classic / 650,-
19L fustage til fadølsanlæg

 

Vi tager gerne uåbnede drikkevarer retur efter festen!

 

Udlejning

Lej en kok / 500,- pr. time
Få en kok med hjem og undgå alt det praktiske

Stenovn / 1200,-
Vores mobile italienske stenovn. Kan afhentes med trailer.

Fadølsanlæg / 350,-
Inkl. kulsyre og rensning

Hvide duge / 30,-
120x180 cm

 

Vi tilbyder kaffe-arrangementer og mindesammenkomster for mellem 10-120 personer i vores lyse, venlige og behagelige lokaler. Vi sammensætter et skræddersyet arrangement, der kan bestå af forskelligt smørrebrød med efterfølgende kaffe og kage eller et rent kaffebord med tilhørende kage og andre lækkerier...

SMØRREBRØD MED MERE

Højtbelagt smørrebrød / 35,-
På hjemmebagt rugbrød, min. 20 stk

Snitter på hjemmebagt rugbrød / 30,-
På hjemmebagt rugbrød, min. 20 stk

Halv hjemmebagt bolle med pålæg / 25,-

Hjemmelavet lagkage / 49,-

Gammeldags æblekage / 35,-

 

 

Det med småt

BETINGELSER

Minimum antal
Med mindre andet er angivet starter selskabs menuerne ved min. 20 voksne personer.
Ved lavere antal kan der forekomme tillæg.

Anretning
Menuerne leveres som udgangspunkt på fade og i skåle.
Enkelte retter skal lunes inden servering.
Emballagen skal returneres afskyllet indenfor 48 timer.

Udbringning
Ved minimum 20 kuverter leverer vi gratis inden for en radius af 15 km fra Skjern.
Levering ud over 15 km kan medføre tillæg.

Afbestilling
Fri annullering af selskab ud af huset er min. 7 dage før.

Betaling
Med mindre andet er aftale afregnes der på dagen. Depositum kan forekomme.

Øvrige betingelser
Priser og menuer er opdateret pr. 1 maj 2018. Vi tager forbehold for fejl i tekst og priser.

 

Value cannot be null. Parameter name: mediaItem