HS_241016_132 (Custom).jpg
HS_241016_304 (Custom).jpg

Klassisk selskabsmenu

Genkendelse til ganen

Gode gamle klassikere bliver lavet med nænsom hånd i vores køkken. Vi vil hjertens gerne køre det traditionelle. Vi sætter en ære i gentagelsens kunst og har derfor håndelaget til at forfine de mange danske madklassikere. Hvem bliver nogensinde træt af rejecocktail, flæskesteg og citron fromage? Ikke os. Og heller ikke mange af vores gæster. Velbekomme.

 

Menuforslag

Forretter

Tarteletter / 69,-
Med høns i asparges

Rejecocktail / 92,-
Med salat og dressing

Klar suppe / 69,-
Med boller

Hovedretter

Kalvesteg stegt som vildt / 149,-
Hvide og brunede kartofler- waldorph salat- ribsgelé - franske kartofler - vildt sauce

Gammeldags oksesteg / 149,-
Hvide kartofler- bønner - glaserede perleløg - tomat med flødepeberod- tyttebær- sky sauce

Flæskesteg / 149,-
Hvide og brunede kartofler- franske kartofler - rødkål- svesker- sky sauce

 

Desserter

Citron fromage / 69,-
Klassisk udgave

Hotel Skjerns hjemme bagte pandekager / 79,-
Med vanilje is

Hjemmelavet islagkage / 99,-
2 slags is med fragilite bund hertil syltet frugt og coulis

Dessert tallerken / 129,-
Symfoni af is, kage og årstidens frugt