HS_241016_132 (Custom).jpg
HS_241016_304 (Custom).jpg

Klassisk selskabsmenu

Genkendelse til ganen

Gode gamle klassikere bliver lavet med nænsom hånd i vores køkken. Vi vil hjertens gerne køre det traditionelle. Vi sætter en ære i gentagelsens kunst og har derfor håndelaget til at forfine de mange danske madklassikere. Hvem bliver nogensinde træt af rejecocktail, flæskesteg og citron fromage? Ikke os. Og heller ikke mange af vores gæster. Velbekomme.

 

Menuforslag

Forretter

Tarteletter med høns i asparges 69,-
Rejecoktail med salat og dressing 79,-
Klar suppe med boller 69,-

Hovedretter

Kalvestegstegt som vildt  149,-
Hvide og brunede kartofler- waldorph salat- ribsgelé - franske kartofler - vildt sauce

Gammeldags oksesteg 139,-
Hvide kartofler- bønner - glaserede perleløg - tomat med flødepeberod- tyttebær- sky sauce

Flæskesteg 139,-
Hvide og brunede kartofler- franske kartofler - rødkål- svesker- sky sauce

 

Desserter

Citron fromage 69,-
Klassisk udgave

Hotel Skjerns hjemme bagte pandekager 79,-
Med vanilje is

Hjemmelavet islagkage 99,-
2 slags is med fragilite bund hertil syltet frugt og coulis

Dessert tallerken  119,-
Symfoni af is, kage og årstidens frugt