HS_241016_303 (Custom).jpg
HS_136 (Custom).jpg

Julefrokost

Traditioner med et lille twist

Julefrokosten er et højdepunktet for mange mennesker – privat og i virksomhederne. Maden spiller en central rolle, og her hos Hotel Skjern disker vi op med både små og store julefrokoster. Vi lægger vægt på traditionerne, men vil også gerne udfordre flæskesteg, and og gås med nye varianter af det velkendte. Vi kan håndtere fra 5-90 kuverter her i huset, og et nærmest ubegrænset antal ud af huset. Sidstnævnte vil vi dog gerne vide i forvejen. Glædelig jul.

 

5-RETTERS JULEMENU

Sprød Vesterhavs kuller
Rosenkål – ristede valnødder – røget skum – trøffelolie 

Langtidsstegt SAGA svinebryst
Jomfruhummer – rodfrugter – kørvel

And & vildsvin
Små pølser – æbler – 2 x kartofler – gel af rødkål – vildt sky

Syrlige sorbeter
Æbler – gulerødder – rosmarin sky

Stuens sprøde ris a la mande
Hvid chokoladejord – kirsebær gel – puffede ris – mandel kiks

 

Pris pr. kuvert / 399,-

Vinmenu / 299,-

 

Vores utraditionelle menu med 

JULEBUFFET

Den utraditionelle julebuffet

  • Stegte sild m/ rå og karamelliserede løg
  • Paupiette af fjordskrubbe m/ rejer, urter og røget fraiche
  • Hjemmerøget dansk laks som salat på toast melba
  • Jordskokke suppe m/ bagt Vesterhavs torsk og sprød bacon
  • Hjemmerøget svinemørbrad, confiteret æg, sprød rugbrød, drænet yoghurt
  • Confiteret andelår m/ rødkålssalat og vinter æbler
  • Sprødt svinebryst m/ brændt porre og timian
  • Den Hvide Dame m/ valnødder i trøffelhonning
  • Ris a la mande i chokoladejord m/ ødelagte kirsebær
  • Hjemmebagt brød og smør

 

Pris pr. kuvert / 349,-

Minimum 8 personer
Kun mod forudbestilling i og ud af huset.

 

Den traditionelle julebuffet

  • Sild med karrysalat
  • Stegt fjordskrubbefilet med hjemmelavet remoulade
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Mørbradbøf a la creme
  • Ribbensteg med rødkål
  • Hamburgerryg med grønlangkål og brunede kartofler
  • 3 slags lokale oste med sødt og sprødt
  • Ris a la mande med kirsebær sauce
  • Hjemmebagt brød og smør

 

Pris pr. kuvert / 249,-

Minimum 8 personer
Kun mod forudbestilling i og ud af huset.

 

CHEF´S TABLE

Skal julefrokosten være eksklusiv? Her får du vores Chef’s Table med plads til 16 personer i vinkælderen under restaurant stuen th. for dig selv og dine gæster.

Menuen består af flere serveringer med vinmenu samt kaffe/te & sødt.

 

Halv gas

Her får I en lækker menu med fokus påsæsonens lokale råvarer og vine tilpasset menuen.

Bobler & snacks
6 serveringer af sæsonens råvarer
Vinmenu
Kaffe/the & sødt

Pris pr. kuvert / 1295,-

Fuld gas

Her er fuld gas på menuen. Der venter et par overraskelser undervejs.

Champagne & snacks
8 serveringer af sæsonens råvarer
Vinmenu
Kaffe/the & sødt
Avec

Pris pr. kuvert / 1895,-

Hele molevitten

Toppen af poppen hele vejen igennem med det bedste huset kan præstere. Her får i en eksklusiv aften i kælderen med hele molevitten!

Premium champagne & snacks
10 serveringer af sæsonens råvarer
Eksklusiv vinmenu
Kaffe/the & sødt
Stauning Whisky tappet fra egen tønde

Pris pr. kuvert / 2495,-

 

Det er kun muligt at booke bordet ved forudbestilling for min. 8 personer.

Chef´s Table bookes til senest kl 19

Kontakt os gerne for vejledning om allergener

 

Julen 2017