HS_241016_303 (Custom).jpg
HS_136 (Custom).jpg

Jul & Nytår

TRADITIONER MED ET LILLE TWIST

Højtiderne er højdepunkter for mange mennesker – privat og i virksomhederne. Maden spiller en central rolle, og her hos Hotel Skjern disker vi op med både små og store fester. Vi lægger vægt på traditionerne, men vil også gerne udfordre flæskesteg, and og gås med nye varianter af det velkendte. Vi kan håndtere fra 5-120 kuverter her i huset, og et ubegrænset antal ud af huset. Sidstnævnte vil vi dog gerne vide i forvejen ;)

 

JULEN 2018

5-RETTERS JULEMENU

 

- Bagt rødtunge m. hasselnødder
  Rosenkål - muslingskum

- Rulle af Erlings økokylling
  Jomfruhummer - svampe - små urter

- Andebryst & krogmodnet svinebryst
  Små kartofler - æbler - kål - andesky

- Den hvide dame
  Valnødder i trøffelhonning - sprødt rugbrød

- Ris a la mande i hvid chokolade
  Ødelagte kirsebær

 

Pris pr. kuvert 449,- / Vinmenu 349,-

Som julepakke inkl. drikkevarer ad libitum og natmad / 898,- 

 

 

JULEBUFFET

Den traditionelle julebuffet

 

- Sild med karrysalat

- Stegt fjordskrubbefilet med hjemmelavet remoulade

- Tarteletter med høns i asparges

- Mørbradbøf a la creme

- Ribbensteg med rødkål

- Hamburgerryg med grønlangkål og brunede kartofler

- 3 slags lokale oste med sødt og sprødt

- Ris a la mande med kirsebær sauce

- Hjemmebagt brød og smør

 

Pris pr. kuvert / 279,-

Som julepakke inkl. drikkevarer ad libitum og natmad / 598,- 

 

Den utraditionelle julebuffet

 

- Stegte sild, rå og karamelliserede løg

- Paupiette af fjordskrubbe m/ rejer, urter og røget fraiche

- Hjemmerøget dansk laks som salat på toast melba

- Sprød butterdejsskal m. poussin, svampe, asparges og flødesauce

- Hjemmerøget svinemørbrad, confiteret æg, sprød rugbrød, drænet yoghurt

- Confiteret andelår m/ rødkålssalat og vinter æbler

- Sprødt svinebryst m/ brændt porre og timian

- Den Hvide Dame m/ valnødder i trøffelhonning

- Ris a la mande i hvid chokolade m/ ødelagte kirsebær

- Hjemmebagt brød og smør

 

Pris pr. kuvert / 349,-

Som julepakke inkl. drikkevarer ad libitum og natmad / 698,- 

 

 

Min. 20 personer. Kun mod forudbestilling i og ud af huset.
Julepakkerne inkluderer velkomstdrink, husets vin, øl, sodavand og kaffe/the i 7 timer samt klassisk hotdog til natmad

 

EKSKLUSIV JULEFROKOST

CHEF´S TABLE

Skal julefrokosten være eksklusiv? Her får du vores Chef’s Table med plads til 16 personer i vinkælderen under Restaurant stuen th. for dig selv og dine gæster.

Menuen består af flere serveringer med vinmenu samt kaffe/te & sødt.

 

Halv gas

Her får I en lækker menu med fokus påsæsonens lokale råvarer og vine tilpasset menuen.

Bobler & snacks
6 serveringer af sæsonens råvarer
Vinmenu
Kaffe/the & sødt

Pris pr. kuvert / 1295,-

Fuld gas

Her er fuld gas på menuen. Der venter et par overraskelser undervejs.

Champagne & snacks
8 serveringer af sæsonens råvarer
Vinmenu
Kaffe/the & sødt
Avec

Pris pr. kuvert / 1895,-

Hele molevitten

Toppen af poppen hele vejen igennem med det bedste huset kan præstere. Her får i en eksklusiv aften i kælderen med hele molevitten!

Premium champagne & snacks
10 serveringer af sæsonens råvarer
Den eksklusive vinmenu
Kaffe/the & sødt
Stauning Whisky tappet fra egen tønde

Pris pr. kuvert / 2495,-

 

Det er kun muligt at booke bordet ved forudbestilling for min. 8 personer.

Chef´s Table bookes til senest kl 19

Kontakt os gerne for vejledning om allergener

 

NYTÅR 2018

Nytåret – det skal fejres

Langt fra alle gider at stå i køkkenet nytårsaften. Lad Hotel Skjern bidrage til festen med en nytårsmenu ud af huset. Netop denne dag er vi klar med en yderst delikat 5-retters menu med snack og hele balladen. Samtidig kan du tilkøbe en afstemt vinmenu. Menuen hentes i vores restaurant nytårsaftensdag mellem kl. 11-14. Med menuen følger en overskuelig vejledning med billeder. Minimum er fire kuverter. Festen er i gang ...

Ved køb af nytårsmenuen følger der en fribillet pr. kuvert til hjemmekamp med Skjern Håndbold :)

 

MENU

 

Menuen for 2018/2019 offentliggøres til efteråret... 

 

TILVALG

 

Ostesnacks / 50,-

Hjemmelavet kransekage / 25,-

Vinpakke / 400,-
4 gode flasker vin der passer til menuen

 

Afhentes på Hotel Skjern i Restaurant Stuen th. d. 31 december mellem kl. 11 og 14. 
Menuerne udleveres kolde, pakket i engangsemballage. Udførlig vejledning med billeder medfølger. 
Bestilling senest d. 29 december.