HS_134 (Custom).jpg
HS_128 (Custom).jpg

Leverandør

Mad med god mavefornemmelse

På Hotel Skjern skaber vi moderne mad med inspiration fra bl.a. det nye, nordiske køkken. Men vi laver skam også mere traditionelle retter, som vi altid tilfører et lille twist. Vores filosofi er ganske enkel: Vi laver det hele fra bunden og har altid ekstra fokus på de gode, lokale råvarer – og at vi derved tilfører mange et strejf af det vestjyske.

Vi samarbejder med lokale producenter, der deler samme kvalitetsopfattelse som os selv. Vores foretrukne leverandør er Karolines Gård, der har et bredt udvalg af både kød, frugt og grønt i meget høj kvalitet med fokus på økologi. Vi har et tæt og gensidigt samarbejde, hvor vi kan få produceret de råvarer, som vi ønsker og efterspørger.

Derudover bruger vi hele dyr, herunder bl.a. okse fra Skjern Enge, lam fra Varde Ådal, økologiske grise, rabarber og jordbær fra Lervanggård. Tilmed er vores køkkenchef aktiv jæger, der nedlægger eget vildt til restauranten. Også her udnytter vi hele dyret, hvilket giver stor variation i retterne og mange ekstraordinære smagsoplevelser.