HS_241016_056_redigeret.jpg
HS_241016_020.jpg

TAKE AWAY MENU

TAKE AWAY

Vi kører dagligt en ny take away menu fra torsdag til søndag under COVID-19 nedlukningen.

 

Bestil allerede nu på info@hotelskjern.dk eller via Facebook hvor dagens menu postes løbende.

Du kan også bestille på telefon 97351311 i åbningstiden.

Ved bestilling oplys dato, antal og ønsket tidspunkt for afhentning.

 

Menu uge 14

 

I uge 14 er åbent for afhentning af take away torsdag-søndag fra kl. 17-19.

Telefonen er åben fra kl. 15-20.

 

Torsdag 2 april

Dansk økogris i spansk indpakning, og slut af med lidt sødt.

Valgfri hovedret og dessert / 129,-

Empanadas
Dansk øko gris - forårssalat & dressing

ELLER

Dampet bæredygtig laks fra Hvide Sande
Hollandaisesauce - små kartofler - løg & porre

 

og til dessert
Chokolade mousse
Fløde - råsyltede bær

 

Fredag 3 april

Vores Sardinske køkkenchef kører en ny runde med autentiske italienske retter, og er du i hjemmekarantæne er der gratis levering til døren!

 

Italiensk 3-retters menu / 229,-

Antipasti
Charcuteri - ost - oliven - brød & smør

Polpetone
Wagyu fra Stauning - spinat - ost -
bønne cassoulet med bacon

Hovedretten skal varmes i forvarmet varmluftsovn ved 200 grader i 10 min.

Tiramisu al limoncello
Mascarpone - ladyfingers - kaffe - chokolade

 

Vino
Få skøn Italiensk vin med til butikspris!

 

Santadi, Noras Cannonau DOC 2015 / 145,-
Paolo Cottini, Valpolicella Ripasso Classico 2016 / 195,-
La Tunella, L'Arcione, 2011 / 195,-
Buondonno, Chianti Classico Riserva 2016, 1ltr / 225,-

Santadi Latinia 2012, 0,375l / 175,-
Malvasia Casorzo Brigantino, Accornero / 175,- 

 

Lørdag 4 april

Små tapas retter til en hyggelig aften

 

Lørdags tapas / 169,-

Dampet laks - fermenteret hvidløg - syltet sennep

Dansk hummermousse

Pestostegt kulmule

Hjemmerøget svinemørbrad

Kyllingsalat med bacon

Charcuteri, oliven, syltede svampe og basilikumspesto

Dansk ost - sødt & sprødt

Gateau Marcel chokoladekage

Hjemmebagt brød & smør

 

Søndag 5 april

Søndags schnitzelen er tilbage!

 

Søndags menu 2-retter / 149,- 

Stuens Schnitzel
Af dansk Gastro kalveinderlår, små ovnstegte kartofler, aioli og "petit pois a la francais" med bacon, ærter og løg

Gammeldags æblekage
Vinteræbler - fløde - makroner

 

Børne hits

 

Børne burger / 75,-
Hakkebøf, salat, ketchup og fritter

Sprød kylling / 75,-
Fritter, grøntsags stænger

 

Påske 9-13 april

 

I påsken er åbent for afhentning af take away torsdag-mandag fra kl. 11:30-17:30

Telefonen er åben fra kl. 11-18.

Gratis udbringning - vi leverer gerne til døren i Skjern, Ringkøbing og omegn!

 

Påsketapas

 

Stenbiderrogn - agurk - valle dressing

Stegt sild - karrysalat

Hesterejer fra Hvidesande - vagtel æg

Hjemmerøget Hvide Sande laks - malt jord - røget ost

Fyldte æg - skinke

Røget lammefilet - ramsløg

Hønsesalat - bacon

Bacon & porretærte (skal varmes)

Hjemmebagt brød, rugbrød & smør

 

Pr. kuvert 198,-

 

Tilkøb

Rabarbertrifli / 49,-

2 danske oste med sødt og sprødt / 49,- 

 

Påskekasse

 

Snacks
Sprøde kyllingechips med trøffeldip

Påsketapas
8 stk. med hjemmebagt brød, rugbrød & smør

Rabarbertrifli
Fløde - makroner

Hjemmelavede romkugler til kaffen

2 x 0,5 l flaskeøl 
Fra Hvide Sande Bryghus

En god flaske vin
Vælg mellem bobler, hvid eller rød

 

Pr. kuvert ved 2 personer / 399,-

 

Luksus påskekasse

 

Snacks
Sprøde kyllingechips med trøffeldip

Påsketapas
8 stk. med hjemmebagt brød, rugbrød & smør

Rabarbertrifli
Fløde - makroner

2 danske oste
Sødt & sprødt

Hjemmelavede romkugler til kaffen

2 x Frellsen chokoladepinde til varm kakao

Snaps til silden
Burning Orange, Lowlands, 6cl

2 x 0,5L flaskeøl 
Fra Hvide Sande Bryghus

3 gode flasker vin
Bobler - Pricklinder Moment, Philip Heinz, de
Rød - Directors Cut Cabernet, Heartland, au
Port - Churchills Reserve 0,2l

 

Pr. kuvert ved 2 personer / 599,-

 

Hyggekasse

 

Steak af marmoreret oksefilet 250g
Kold bearnaise - hasselback kartoffel med urtesmør - ratatouille

eller

Stegt Vesterhavsfisk
Kartoffelmos med sennep - bønnecassoulet

 

Blødende chokoladekage
Creme chantilly - syltede bær

En god flaske rødvin
Spice Trader Shiraz, Heartland, Barossa Valley, Australien

 

Pr. kuvert ved 2 personer / 299,-

 

 

Børnemenu

 

Børne burger / 75,-
Hakkebøf, salat, ketchup og fritter

 

Drikkevarer To-Go

Vin

 

How i roll Riesling, Philip Heinz DE / 125,-

Richtig Alte Reben, Philip Heinz, DE / 195,-

Spice Trader Shiraz, Heartland, AU / 125,-

Directors Cut Cabernet Sauvignon, Heartland, AU / 195,-

 

Øl

 

FUR BRYGHUS 0.5L / 35,-
Bock, Porter, Dansk Fyr, Barley Wine, Triple Ale eller Alkoholfri. 0,5l.

HVIDE SANDE BRYGHUS 0.5L / 35,-
Tørfisk - Pilsner
Sømand - Dark Lager / Classic
Ulven Kommer - Strong Ale
Æbleskrog - Pale Ale på æblegranulat
Viking - Dark Brown Ale
Fyret - Lys Hvedeøl
Mayday - Pale Ale

RÆKKER MØLLE BRYGHUS 0.5L / 35,-
Høstbryg

Alkoholfri

 

Brdr. Adelhardt økologisk sodavand / 20,-
Vælg mellem Cola, Lemon & Hyldeblomst. 0,25l

Vesterhavsmost / 45,-
Fra Laubjergs Planteskole. 0,75l

Emil Bauer druesaft / 60,-
Riesling eller Pinot Noir. 0,75l

 

Value cannot be null. Parameter name: mediaItem

Value cannot be null. Parameter name: mediaItem

Value cannot be null. Parameter name: mediaItem

Value cannot be null. Parameter name: mediaItem

Modtag nyheder og inspiration

MODTAG NYHEDER OG INSPIRATION

Gør som 1.800 andre og tilmeld dig vores nyhedsmail. 

I nyhedsbrevet fortæller vi om sæsonens retter og råvarer og nye arrangementer på restauranten og hotellet.

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at trykke på linket nederst i de e-mails, du modtager fra os.
I vores privatlivs- og cookiepolitik kan du læse mere om regler og vilkår for vores nyhedsbrev.

Læs vores privatlivs- og cookiepolitik her