20161104_183720.jpg
krondyr.jpg

Vildtaften

Det bliver en vildt aften!

Fredag d. 27. oktober kl. 18 holder vi vildtaften på Hotel Skjern. Vores køkkenchef tilbereder denne aften en stor buffet med mange traditionelle og utraditionelle vildtretter.

 

MENU

- Tapas forret

- Stor vildtbuffet

- Oste og dessertbord

 

Pris pr. kuvert 399,-


Begrænset antal pladser,
Bordbestilling: 97351311 / info@hotelskjern.dk

 

Prøv blandt andet:

- Vildt tapastallerken til forret m. fasan pølser, suppe, rådyr i tartelet og hare som "forloren hare"!

- Helstegt vildsvin m. honning/rosmarin

- Rosastegt krondyr ryg

- Lyngrøget krondyr kølle

- Dådyr ryg som medaljon i svampecreme

- Braiseret dådyr bov

- Vildt pizza fra stenovn

- Sprængt vildgås fra Stauning

- Ande kebab fra Ringkøbing Fjord m. mayo

- Vildt hjerter fra Klosterheden

- Mini hotdogs m. vildt pølser

- Oste og dessertbord bagefter