skjern_enge.jpg
Søren Kyed.jpg

Hav, Fjord & Enge vol. 2

Gourmetaften på Hotel Skjern

Fredag d. 31 august kl. 18 gentager vi successen på Hotel Skjern. Torvestuen danner rammerne hvor temaet er hav, fjord & enge med lækre lokale specialiteter.

Menuen kreeres og serveres af et udvalgt team af gæstekokke der samles til denne ene aften, hvor hver kok står for sin egen ret.

 

Teamet

Hans Ole Rasksen
Vores egen køkkenchef. Har tidligere drevet restaurant Silasens Hus i Varde.

Preben Madsen
Er den ene halvdel af Naturkøkkenet hvor maden laves under åben himmel og naturen fungerer som spisekammer. Han driver desuden restaurant Herregårdskælderen i Brørup og har tidligere været souchef på Henne Kirkeby Kro.

Søren Kyed
Startede i lære som kok i 1997, blev udlært i 2001 og har arbejdet professionelt med mad gennem 20 år. Hos Kokkeriet i København var han med til at opnå en Michelin stjerne. Han har ligeledes været kok for Claus Meyer som han har undervist og udviklet opskrifter for. Idag er han udvikler på fuld tid og manden bag mere end 3500 opskrifter!

 

Menu

Snacks
5 serveringer
Vinmenu
 
Pris pr. kuvert 1295,-

 

Begrænset antal pladser.

Bordreservation nødvendig på 97351311 / info@hotelskjern.dk