skjern_enge.jpg
Søren Kyed.jpg

Hav, Fjord & Enge vol. 2

Gourmetaften på Hotel Skjern

Fredag d. 31 august kl. 18 gentager vi successen på Hotel Skjern. Torvestuen danner rammerne hvor temaet er hav, fjord & enge med lækre lokale specialiteter.

Menuen kreeres og serveres af et udvalgt team af gæstekokke der samles til denne ene aften, hvor hver kok står for sin egen ret.

 

Teamet

Hans Ole Rasksen
Vores egen køkkenchef. Har tidligere drevet restaurant Silasens Hus i Varde.

Preben Madsen
En del af Naturkøkkenet hvor maden laves under åben himmel og naturen fungerer som spisekammer. Driver restaurant Herregårdskælderen i Brørup. Tidligere souchef på Henne Kirkeby Kro.

Søren Kyed
Kendt fra Kokkeriet i København hor han opnåede en Michelin stjerne og tidligere menu udvikler for Claus Meyer.

Søren Østergaard
Aftenens konferencier og vinkeeper. Har gennem 14 år drevet Vinspecialisten i Herning. Faglært tjener hos Hotel Phønix i København.

 

Menu

Snacks
5 serveringer
Vinmenu
 
Pris pr. kuvert 1295,-

 

Begrænset antal pladser.

Bordreservation nødvendig på 97351311 / info@hotelskjern.dk